fredag 23 april 2010

Zoya Ki

Jag blev överlycklig när jag fick hem Zoya Ki för några veckor sen. Det är ett lila lack med grön duokrom effekt. Supersnyggt i flaskan!

I går var det dags att lacka med det. Och jag måste tyvärr säga att jag är liite besviken. Den duokroma effekten är inte så stark som jag vill ha den. För det mesta ser lacket bara lila ut, men i vissa ljus kommer det gröna fram.

Formulan var inte helt hundra. Den är både tjock och lite rinnig. Dessutom torkade den långsamt, trots att jag använde snabbtorkande överlack. Det resulterade såklart i att jag hann få diverse märken på naglarna. Efter en natts sömn och en dusch hade jag dessutom lite "tipwear".

Jaja, nog med gnäll. Här kommer lite bilder:


Här syns den duokroma effekten rätt tydligt:


Med blixt:Det ÄR ett snyggt lack, jag hade bara velat se en starkare duokrom effekt.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det är okej, men jag skulle hellre velat se något vårigare."

Vad tycker ni om Zoya Ki?

5 kommentarer:

 1. Det ser väldigt vackert ut på bilderna. Dessvärre är det väl ofta så med duochroma lack, att de inte riktigt håller vad de lovar...

  SvaraRadera
 2. Jag älskar mitt Zoya Ki! Jag använder det dock i princip bara på sommaren. Tycker det duochroma är rätt okej på det dessutom. Eller så minns jag fel för det är ett tag sedan det var sommar. :D

  SvaraRadera
 3. Nämen fy då! :( Jag har preciiiiis beställt det på ebay. I och för sig så tycker jag det ser fint ut men om det är trögtorkande och svårt att måla med...inte kul. Ska bli spännande att se om jag tycker som du. :) Ha en bra dag!!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det ser jättefint ut! Har aldrig testat Zoya, men är nyfiken på dem.

  SvaraRadera
 5. Emma P: Det är fint, men jag hade hoppats att det duokroma skulle vara lika tydligt som t.ex hos Zoya Adina.

  Sminkan: För mig känns det nog mer som ett vinterlack eftersom det är så mörkt. Jag hade nog för höga förväntningar helt enkelt. :-)

  Pamsan: Jag håller tummarna för att din flaska är bättre!

  Kerstin: Zoya är ett av mina (iofs många) favoritmärken, de håller oftast hög kvalitet.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!