tisdag 27 april 2010

Misa Bikini with a Martini

Jag har hittat en ny röd favorit! Misa Bikini with a Martini från Look on the Bright Side-kollektionen som kom ut våren 2008. Det är ett rött neonlack. Rött och neon på samma gång - jag går i taket av lycka!
Formulan är ren och skär perfektion. Misa gör mig sällan besviken och så inte heller den här gången. Jag har tre lager lack på bilderna, men man kan ändå se lite VNL. Det stör dock inte mig.

Som alla neonlack torkar det till en matt yta så ett topplack är ett måste om man vill ha glansiga naglar.

Jag blir så glad av den här färgen! Den är extremt vacker och "bright".

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Sådärja. Det är riktigt snyggt - pinuppa-rött!"

För övrigt har jag sorg just nu. Transdesign.com, min favoritshop för nagellacksinköp, kommer inte längre att skicka internationellt med sina billiga flat rate-boxar. På grund av nya, hårdare regler får man i stället betala ett mycket dyrare fraktalternativ + 40 dollar för att det räknas som "hazardous items". Då blir det alldeles för dyrt att handla ifrån dem. Jag läste om det här hos Neglelakkmani i går kväll och sen var jag deppig hela kvällen efter det och höll på att tjata hål i huvudet på min stackars sambo om hur synd det var om mig.

Nu blir det till att börja handla från Head2Toe och 8ty8beauty igen, fastän ingen av dem är fullgoda alternativ till Transdesign. Head2Toe säljer inte China Glaze utanför USA och de får inte in de nya OPI-kollektionerna. 8ty8beauty stänger ibland för internationella ordrar när de har för mycket att göra och ibland har de låånga leveranstider. Suck.

14 kommentarer:

 1. Visst är det ett elände att TD ska sluta med detta.....Blir så ledsen och irriterad!

  SvaraRadera
 2. Lina: Ja, det är verkligen såå tråkigt. Blev riktigt ledsen när jag läste om det hos Neglelakkmani igår. :-(

  SvaraRadera
 3. Himla läcker nyans! Synd med TD :/

  SvaraRadera
 4. Lacket är underbart fint, men fy fasen vilke dåliga nyheter =( Har det trätt i kraft direkt?

  SvaraRadera
 5. OH NOOOOOOOOO! Vad är detta nu då? Det var verkligen dystra nyheter. Jag som aldrig ens provat deras webshop. Hade tänkt beställa därifrån nästa gång men då blir det inget med det. *storböl och snyft*

  Jag kan däremot säga att 8ty8 var snabba senast jag beställde därifrån. Tog inte två veckor. Jäj, alltid nåt! :)

  Anyway...lacket var ju jättesnyggt. Rött blir liksom aldrig fel. Däremot har jag haft problem med Misa's lack. I alla fall de jag har provat. Antingen har de varit tjocka och trögtorkande eller väldigt skira som har krävt massa lager och därför också blivit segtorkade. Jag har kanske haft otur. Får ge dom en ny chans.

  SvaraRadera
 6. Attans också. TransDesign har ju varit min räddning under lång tid. Varför ska det göras så svårt för oss i Sverige att handla billigt?

  SvaraRadera
 7. Grymt rött lack på dig :)

  Jag har bara beställt från TD kanske 2-3 gånger, men förstår verkligen din och andra nagellackspersoners sorg :(

  SvaraRadera
 8. Badbomben: Tack! Och ja, det är verkligen synd.

  Kerstin: Japp, det har trätt i kraft. Annars hade jag lagt en avskedsbeställning. :-)

  Pamsan: Ja, det är verkligen synd. Jag kommer lägga en beställning hos 8ty8 så fort de fått in Shrek-kollektionen. Lustigt med Misa, jag blir förbluffad varje gång jag testar ett av deras lack eftersom jag tycker de är så bra. :-)

  SminkJante: Ja, det undrar jag också. Har ju ingen lust att köpa lacken svindyrt i Sverige när de är mkt billigare i USA.

  Maria: Tack! Ja, det är egentligen lustigt att man kan bli så ledsen över en sån här sak. :-)

  SvaraRadera
 9. veeeeeet, det med transdesign er kjempetrist. hvor skal jeg nå få tak i lakk fra da? Bare H&M og depend liksom? Har ikke råd til OPI og CG i Norge. Det er så dyrt her, og jeg har ikke fast jobb. Åååå, buhuuu, stakkars oss!!!

  SvaraRadera
 10. Jag har bara handlat några gånger från TD, är liksom hard core 8ty8-fan. Älskar dem! Tom skulle kunna få bli min sambo! ;D

  SvaraRadera
 11. Dette går som en varm potet gjennom neglebloggverden i dag. Trans Design har vært den mest pålitelig og billigste leverandøren, og ikke minst med gunstige shipping-priser. Dette suger!!!

  Fin, rød neglelakk, forresten. Vampy og sexy.

  SvaraRadera
 12. Sminkan: Jag har blandade erfarenheter av 8ty8, men kommer absolut ge dem en ny chans. Håller tummarna för att de inte inför samma fraktkostnader som TD.

  Laquermanic: Ja, det är många som är upprörda. Håller med om att de har varit en grym leverantör! Kommer verkligen att sakna deras service och deras enorma utbud. :-(

  SvaraRadera
 13. har 8ty8 också en lösning med flatrate-boxar? jag lyckas inte fatta där hur man ska göra med fraktalternativ.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!