torsdag 8 april 2010

Orly Luxe

Dags att testa det sista lacket ur Orlys Foil Fx-kollektion. Det här är Luxe, ett guldigt lack med foil-finish. Det är varken en kall eller varm nyans, utan jag tror att den passar de flesta hudtoner.

Lite bilder:

Det var underbart lättlackat precis som de andra två lacken ur kollektionen, Rage och Shine. Men medan de krävde tre lager lack så klarar sig Luxe med två - ett klart plus!

Jag älskar hela Foil Fx-kollektionen. Alla tre lacken är så fantastiskt vackra, men min favorit är ändå Rage eftersom den känns mest unik. Gillar ni skimrande metallfärger är de här lacken måsten i lackgarderoben!

Orly hittar ni på Åhléns eller på de amerikanska webbshopparna Transdesign.com, 8ty8beauty.com eller Head2toebeauty.com.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar:
"Jag önskar jag orkade ge dig en kommentar, men jag är sjuk".

16 kommentarer:

 1. Hahahaha- hitills bästa kommentaren från sambon. Oj oj, hoppas han kryar på sig. Detta var också fint men jag tycker nog Rage är finast och det ligger på min köplista.

  SvaraRadera
 2. Denne kolleksjonen er helt super! Jeg har så lyst på Rage, den er nydelig! Denne ser også veldig fin ut!

  God bedring til din sambo. :)

  SvaraRadera
 3. Veronica: Ja, jag tyckte också det var roligt sagt av honom. Och jag håller med dig om att Rage är finast, du får se till att köpa det!

  Solveig: Ja, det här är Orlys bästa kollektion den här våren, tycker jag.

  SvaraRadera
 4. oh, jag brukar inte gilla guldlack men det här var tjusigt :)

  SvaraRadera
 5. Alla lacken från den kollektionen är faktsikt supersnygga! Jag skulle inte vilja ha alla, men kanske ett eller två. Eller jag, vad tusan. fick jag dem skulle jag vilja ha alla:)

  SvaraRadera
 6. Emelie: Ja, det är superfint!

  Emma P: Jag tycker det är värt att köpa alla tre! :-)

  SvaraRadera
 7. You´ve got wonderfull nails and the Orly´s Foil FX is great too!

  SvaraRadera
 8. Åh, fint!

  Har blivit så inspirerad av din blogg att jag försöker måla naglarna lite oftare :) Tyvärr har jag väldigt sköra naglar så de blir sällan så långa och fina som dina :) Men har testat det här (http://www.sallyhansen.com/product.cfm?product=396)i över en vecka nu och det funkar över förväntan! Trodde aldrig filmen skulle sitta kvar på naglarna men den sitter väldigt bra. Sen är det ju lite tråkigt utan färg...

  SvaraRadera
 9. Sonidlo: Thank you so much! Yes, I love the Foil Fx collection, think it's the best Orly collection this spring. :-)

  Gabbe: Vad kul att du blir inspirerad till att måla naglarna. Jag har haft problem med sköra naglar tidigare, men det har blivit mycket bättre sedan jag började olja dem så ofta jag kan! :-)

  SvaraRadera
 10. Sv: Tack så mycket för kommentaren på eodtbilderna :)

  SvaraRadera
 11. Hej Anne!
  Vi på 3tjejer har spanat in din blogg och tycker den är jättebra. Därför har vi valt ut din blogg till dagens bloggflirt.
  Spana in våran hemsida: http://3tjejer.se

  Mvh
  Monique & 3tjejer

  SvaraRadera
 12. 3tjejer: Tack, vad kul! :-D

  SvaraRadera
 13. Olja naglarna? Berätta mer! :) Jag brukar olja nagelbanden men mest på vintern. Har använt alldeles för mycket handdecifisering den senaste vintern och läste att det torkar ut naglarna. Så de håller på att återhämta sig nu. Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 14. Snyggt! Riktig metallisk look!

  SvaraRadera
 15. Gabbe: Jag använder Nail Food från Scratch, den är superbra. Jag oljar in nagelbanden och hela nageln och försöker se till att få lite olja även under nageln. När jag har masserat in så mycket av oljan som möjligt så sitter jag med naglarna indränkta en stund innan jag torkar av dem med papper. Det har gjort mina naglar mycket starkare. :-)

  Sminkan: Tack!

  SvaraRadera
 16. Oh, det ska jag testa! Tack! Verkar inte finnas här i USA... får se om jag kan hitta något liknande :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!