söndag 11 april 2010

Fem lila favoriter

Jag har tidigare visat er mina fem blå favoritlack, nu tänkte jag visa er mina lila favoriter. Det var om möjligt ännu svårare att välja ut fem favoriter i den här kategorin än det var att välja ut fem blåa favoriter. Jag har otroligt många lila lack som jag gillar, helt enkelt. Men jag valde till slut dessa skönheter:


Från vänster: China Glaze Let's Groove, China Glaze Cocunut Kiss, Misa Forbidden Lust, Zoya Demi och Color Club Wild at Heart.

Nu lite nagelbilder:

China Glaze Let's Groove från Retro Diva-kollektionen. Ett mörkt lila skimmerlack. Skimret går i lila och röda toner, vilket inte syns på bra på bilden, men det gör lacket spektakulärt vackert. Jag kan inte slita blicken från mina naglar när jag bär Let's Groove. Formulan är utan anmärkning och det räcker med två lager för full täckning. Älskar!


Misa Forbidden Lust släpptes med Poisoned Passion-kollektionen hösten 2008. Det är en gudomligt vacker lila med ett helt fantastiskt djup och skimmer. Jag älskar det här lacket! Det är faktiskt ett av de lack jag använt flest gånger. Formulan är ren perfektion och det torkar till en högglansig yta även utan topplack. Det är tre lager lack på bilden.Zoya Demi från höstens Truth and Dare-kollektion. Det är en rödtonad lila som är underbar att lacka med. Formulan är krämig och två lager räcker för full täckning. Jag vet inte varför jag älskar det här lacket så mycket, men jag blev kär i det så fort jag fick det på nageln första gången. Enda krämlacket bland mina fem lila favoriter.


China Glaze Coconut Kiss släpptes med Fiji Fling-kollektionen, men jag är osäker på vilket år det var. Kanske 2007? Jaja, det kanske inte är så viktigt. Det är hur som helst en otroligt vacker, lysande lila med vackert skimmer. Det är dock ganska skirt och kräver åtminstone tre lager för att täcka ordentligt. Jag har faktiskt fyra lager på bilden.


Color Club Wild at Heart från höstens kollektion med samma namn. Ett underbart lila holografiskt lack. Jag älskar det här! Det är otroligt lätt att lacka med och ett lager lack räcker för full täckning. Halleluja!

Det vimlar av vackra lila lack där ute och många av dem har jag ännu inte lagt vantarna på. Zoya Yasmeen är ett av dem. Nars Purple Rain har jag beställt från HQhair.com, men inte fått ännu eftersom de väntar på en ny leverans.

Vilka är era lila favoriter?

14 kommentarer:

 1. Åh, jag dör, vad vackert det är med lila lack!
  Coconut kiss är en favvo här också, nu förstår jag inte varför jag inte äger let's groove, det är ju perfektion:)

  SvaraRadera
 2. Av dessa tyckte jag Wild at heart var snyggast. Min lila favorit är annars Catherine the grape från OPI.
  Är för övrigt ganska säker på att Fiji fling släpptes 2006. Googlade det för inte alls länge sedan

  SvaraRadera
 3. MÅSTE ha Let's Goove. Jag ångrar att jag bara köpte Drive in och Thunderbird ur Retro Diva.. måste åtgärdas.. Och jag är ändå ingen riktig nagellacksjunkie.. haha..

  Hurra för lila för övrigt.

  Jag gillar verkligen din blogg, roligt att du började med den. Kul med din mans kommenterarer med!

  SvaraRadera
 4. Zoya-lacket! Så läckert och blänkande!

  //Charlotte

  hittade din blogg och wham - min lackfanatism vaknade på nytt!

  SvaraRadera
 5. Jeg har så mange favoritter at det tar for lang tid å liste opp ... blant dine holder jeg en knapp på Let's groove og Wild At Heart. Nydelige!

  SvaraRadera
 6. Skit också.... Jag måste ha Wild at Heart. Jag måste ha den NU! Den är ju underbar! Alla de andra har jag och jag håller helt med, de är alla underbara!!

  SvaraRadera
 7. let's groove och wild at heart var skitfina :)

  SvaraRadera
 8. Mer lila åt folket! Det är så jädra läckert!

  SvaraRadera
 9. Riktigt fina lila lack! Och jag har bara ett av dem vilket smärtar mig lote. Skulle iaf vilja ha Wild at Heart, de övriga kan jag klara mig utan. Ja och Let's Groove har jag redan, den är toppensnygg...

  SvaraRadera
 10. Åh vilket ljuvligt gäng! Särskilt let's groove ser galet fint ut!

  SvaraRadera
 11. Badbomben: Du får skaffa Let's Groove, du kommer att älska det! :-)

  Kajalpennan: Catherine the Grape står på min önskelista.

  Marybeth: Jag köpte nästan hela Retro Diva, tyckte det var förra årets bästa kollektion. Vad kul att du gillar bloggen! :-)

  Anonym: Ja, det är riktigt snyggt!

  Laquermanic: Ja, de två är mina absoluta favoriter. Och Forbidden Lust. :-)

  Sminkan: Ja, det måste du skaffa!

  Emelie: Ja, de är underbara. :-)

  Ninni: Eller hur? :-)

  Emma P: Ja, Wild at Heart är en riktig stunner!

  Kerstin: Ja, skimret i Let's Groove går inte av för hackor. Så vackert!

  SvaraRadera
 12. Du får du skynda dig för jag tror de har slutat med den

  SvaraRadera
 13. linda/bettieli12 april 2010 20:19

  Coconut Kiss är ju bara ljuvlig!Bytte dock bort min i en icke lila period men nog skulle den va trevlig att ha igen allt !

  SvaraRadera
 14. De är underbara! :D

  Jag har dock hört att Purple Rain har en mkt nära dupe i Let's Groove?

  http :// the-swatchaholic. com/ ?p=2116
  Kolla på den här länken. (ta bort mellanslagen)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!