fredag 9 april 2010

Primal Elements Hand Cream Tahitian Vanilla


Jag har väldigt, väldigt torra händer. De börjar i princip klia efter varje handtvätt för att de blir så torra. Handkräm är därför ett måste för mig och jag har alltid en tub i handväskan.

Just nu använder jag en handkräm från märket Primal Elements i doften Tahitian Vanilla. Den är fri från parabener och innehåller många naturliga ingredienser.

Jag gillar den verkligen, den går snabbt in i huden så man slipper kladdiga händer. Dessutom upplever jag att den håller mina händer mjuka längre än vad många andra handkrämer gör. Jag behöver inte smörja in dem fullt så ofta som jag annars brukar.

Vaniljdoften är dessutom helt underbar. Jag som älskar produkter som doftar gott uppskattar också att doften hänger kvar riktigt länge.

Jag har tidigare testat samma handkräm men i doften "Rain", den hade en lätt, blommig doft. Också väldigt god, men som den vaniljälskare jag är så föredrar jag denna.

Primal Elements hittar ni hos Eleven.se. Priset är 149 kr/90 ml.

Mitt betyg: 5/5

Har du någon handkrämsfavorit?

7 kommentarer:

 1. Tahitisk vanilj, jösses vad gött det låter. har ingen superfavorit handkräm men lemony flutter från lush används en del och sen använder jag ciatés handkräm, den doftar gott:)

  SvaraRadera
 2. Nej,jag hittar Aldrig någon riktigt,riktigt bra- och jag har provat Många genom åren. Väldigt många.

  SvaraRadera
 3. Den låter ju bra, men jag tycker den är lite i dyraste laget. Min egen favorit är apotekets handsalva. den kostar 33 kronor för 100 ml så det är verkligen ett budgetfynd...

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Badbomben: Den luktar helt vansinnigt gott faktiskt. Min sambo kan vittna om det också. Jag gillar också Lemony Flutter, det är en grym kräm, men där är jag inte så förtjust i just doften.

  SoP: Jag tycker det finns en del bra handkrämer där ute, men jag köper sällan samma kräm flera gånger eftersom jag älskar att testa nya märken.

  Emma P: Jag kan hålla med om att 150 spänn för en handkräm är lite i saftigaste laget, men till dess försvar måste jag säga att den är rätt dryg. Ska spana in Apotekets någon gång! :-)

  SvaraRadera
 6. Maria undrar vad du har för snyggt nagellack??

  SvaraRadera
 7. Maria: Hm, jag tror att det är China Glaze Coconut Kiss, men är inte hundra procent säker på det.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!