onsdag 29 april 2015

OPI Pineapples Have Peelings Too

Här kommer ett lack som jag tyvärr inte alls gillar. OPI Pineapples Have Peelings Too släpptes med Hawaii-kollektionen. Ett guldgult skimmerlack med hexglitter i alla möjliga färger och i flera olika storlekar.

Förlåt mig, men det här är faktiskt fult som stryk. För det första ogillar jag den guldgula basfärgen,, sen förstår jag inte varför man väljer en skimmerbas till glittren? Det här blev verkligen inte lyckat.

Ett plus för namnet dock, det är både gulligt och roligt. 

 

Formulan är tjock och glittret tenderar att drunkna i basen. Jag har tre lager på bilderna.

Mitt betyg: 1/5

Vad tycker ni om Pineapples Have Peelings Too?

Today I have a polish for you that I really don't like. OPI Pineapples Have Peelings Too is a golden yellow shimmer with hex glitter in different colors and sizes. This just doesn't work. Why choose a shimmer base for this one? The formula is thick and the glitter tends to drown in the base. This is three coats. I do like the name though, it's both cute and funny.

11 kommentarer:

  1. Det ser faktiskt inte såå fult ut på dina bilder, men jag tror inte en människa har sagt att de tycker det här lacket blev bra. Synd, jag gillar ananas.

    SvaraRadera
  2. LOL - I agree, the name is cute, but the rest...

    SvaraRadera
  3. Alltså - i teorin gillar jag det här och kanske tycker jag inte att det är det det fulaste jag har sett. Men skimmerbas? När det är gult? Känns liksom som att det var dömt att misslyckas. Och ändå vill jag ha det. Tror jag.

    SvaraRadera
  4. Alltså, jag gillar det men ogillar det... Mixed feelings...

    SvaraRadera
  5. Det är i särklass det fulaste lack jag någonsin har sett! Jag tycker det väcker äckel-känslor dessutom.
    / Maria

    SvaraRadera
  6. Hihi ja jag håller med dig Anne, det är inte lyckat. Speciellt inte med skimmerbas! Skum, men idén var iaf rolig! :P

    SvaraRadera
  7. Haha, jag håller med dig. Det var inte vackert alls, men namnet var ju lite skoj..

    SvaraRadera
  8. Kul att OPI vågar prova lite udda grejer, men det här var verkligen inte någon hit!

    SvaraRadera
  9. Jag har ju såklart inte burit det, men jag har testat det på swatchsticka och jag måste säga att jag faktiskt tycker det är både kul och fint. Och så tycker jag såklart att det är superkul att OPI gör nåt som är så pass utanför deras comfort zone...

    SvaraRadera
  10. Det är något med den smutsgula färgen och den gryniga konsistensen som gör det påtagligt fult. Kanske kommer undan med det på Påsk, men alla andra dagar? Njää.

    SvaraRadera

Kommentera gärna!