måndag 27 april 2015

Indigo Bananas Sleeping Beauty

Det blir ett sent måndagsinlägg, men bättre sent än aldrig, eller hur? Jag tänkte vara med på blå måndag hos Emelie med Indigo Bananas Sleeping Beauty. Jag har fått ett gäng lack att recensera från Indigo Bananas och den här blå skönheten blev först ut.

Sleeping Beauty släpptes med den lilla julkollektionen Mythic. Det är en mörkblå jelly med flakes som skiftar mellan blått, lila och rött. Jag är extremt svag för jellys med glitter och det här är verkligen helt underbart!



Jag har tre lager på bilderna. Då ser man fortfarande lite VNL, men den är verkligen inte särskilt framträdande. Jag började med ett lager topplack, men fyllde på med ett till lager efter en dag.

Formulan var trevlig att lacka med på alla sätt.

Mitt betyg: 4/5

Sleeping Beauty kan klickas hem från Indigobananas.com.

Indigo Bananas Sleeping Beauty was released with the holiday trio Mythic. It's a dark blue jelly with color shifting flakies that shift from blue to violet to red. Since I have a huge weakness for jellys with glitter I can't help but loving Sleeping Beauty! The formula was really nice to paint with and covered in three coats. You can get this from Indigobananas.com. This was sent to me for reviewing purposes.

7 kommentarer:

Kommentera gärna!