lördag 23 juli 2011

Color Club Alter Ego

Color Club Alter Ego släpptes med vårkollektionen som har samma namn. Det är ett urtjusigt lila foillack med ganska mycket guldskimmer. Det lila och det guldiga är väldigt vackert ihop. Anledningen till att jag inte testat detta förrän nu är att det känns lite höstigt och jag har varit mer sugen på glada färger fram tills nu. Nu börjar däremot suget efter höstkollektionerna bli påtagligt. Igår gjorde jag en liten beställning av halva China Glazes höstkollektion Metro.

Men tillbaka till Alter Ego. Har du inte köpt detta redan så tycker jag det är hög tid att göra det. Se vad fint det är!

Det var lätt att lacka med, men är dessvärre skirt. Jag behövde fyra lager för att det skulle täcka helt, men när lacket är så här vackert så är det värt mödan, enligt mig.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Det glittrar fint. En frisk fläkt!"

English: Today I have Color Clubs Alter Ego for you, a purple foil with lots of gold sparkle. Alter Ego was released with the spring collection with the same name, but I haven't come around to wearing it before now, probably since this feels a little like a fall polish and I've been in the mood for brighter colors. But now I'm really starting to look forward to the coming fall collections!
Anyway, the formula was easy to work with, but it's quite sheer. I needed four coats to make it opaque. But in this case, I definitely think it's worth both the time and effort since it's so gorgeous!

15 kommentarer:

 1. This is such a great color. It's going right on the wishlist!

  SvaraRadera
 2. Vad fin! Var beställer du China Glaze ifrån?

  SvaraRadera
 3. Jag undrar också varifrån du beställt Metro? Såg att de inte fanns hos Transdesign än iaf.

  SvaraRadera
 4. VijiiS: It's lovely! Definitely a must have!

  Maja L: Det är olika, men oftast hos Transdesign.com, Head2Toebeauty.com eller 8ty8beauty.com.

  Anna tänker högt: De finns att beställa hos 8ty8beauty.com!

  SvaraRadera
 5. Det är ruskigt snyggt, det här lacket!

  SvaraRadera
 6. Snyggt är det, men jobbigt att jobba med. Tunn och rinnig. Gillar EJ!

  SvaraRadera
 7. Riktigt fint! Ett nagellack som utan tvekan skulle passa som handen i handsken i min samling..

  SvaraRadera
 8. Charlotte: It is beautiful! Purple and gold is such a great combo!

  Chaosophia: Visst är det!

  Aila: Ojdå, jag märke inte av någon rinnighet. Kanske fick jag en bättre flaska!

  SminkElin: Det är väl värt att köpa! :-)

  SvaraRadera
 9. Hur likt It's My Year är det, du som har båda. Jag älskar min Alter Ego och har fått för mig att den är kallare än IMY och att IMY är mer likt Zoya Faye, alltså rosa. Har funderingar på om jag, mellan Alter Ego och Faye, verkligen behöver IMY...

  SvaraRadera
 10. Sminkan: Det stämmer att Alter Ego är kallare än IMY. IMY har också mycket mer av guldskimret och är ganska mycket glittrigare. IMY är inte rosa som Faye eller Rally Pretty Pink, utan lila. Nu har jag ju iofs varken Faye eller Rally Pretty Pink, men jag tror de skiljer sig rätt mycket åt i färgen, åtminstone att döma av de jämförelser jag sett på andra bloggar. Du BEHÖVER IMY! :-)

  SvaraRadera
 11. Det var längesedan jag beställde Color Club. Får nog göra en beställning snart. Det här är superfint och jag bara älskar foillack.
  Blev inspirerad när jag såg att du beställt metrolack så jag beställde fem från metro och ett från Vintage Vixen som jag skulle vilja få komplett. :)

  SvaraRadera
 12. Denne er kjempefin! Jeg tror jeg må ha den... ;)

  SvaraRadera
 13. Väldigt fin och spännande färg! :)

  SvaraRadera
 14. Pamsan: Ska bli spännande att se vilka fem Metro-lack du valde! :-)

  Solveig: Jag tror du skulle gilla den!

  Annie: Ja, guldskimret gör verkligen lacket unikt!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!