måndag 18 juli 2011

Color Club Love 'Em Leave 'Em

I dag åker jag och sambon till Edinburgh och blir borta tills på fredag. Jag tänker inte ägna en sekund åt nagellackande så jag ville bära ett ljust, ganska diskret lack som kan chippa utan att det syns överdrivet mycket. Valet föll på Color Club Love 'Em Leave 'Em från höstkollektionen Wild At Heart som släpptes 2009.

Ett beige lack med fjösigt holografiskt skimmer. Och förlåt för ganska kassa bilder, jag såg först när laddade upp bilderna att det fastnat katthår, damm och annat skräp i lacket.

Trots att den holografiska effekten inte direkt imponerar så är jag rätt så förtjust i Love 'Em Leave 'Em. Jag tycker den beiga nyansen är smickrande mot min hudton och det känns sofistikerat och klassiskt.

Formulan är bra och det täcker med två lager.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Jag vet inte. det får det ju inte att pirra i kroppen direkt."

Jag har tidsinställt några inlägg så bloggen kommer inte att vara död bara för att jag är borta några dagar, men jag får svara på kommentarer när jag är hemma igen. Nu håller jag tummarna för att jag springer på några roliga lack i Edinburgh. Sambon ska shoppa whiskey så då får jag minsann shoppa nagellack.

English: Today me and my hubby is going to Edinburgh, Scotland for few days. Since I plan not to spend a single second tending to my nails I wanted to wear a light color so that I won't be too obvious when it starts to chip. I chose Color Club Love 'Em Leave 'Em, a beige polish with very discrete holographic shimmer. Great formula and it covers in two coats.

8 kommentarer:

 1. Edinburgh är så mysigt, hoppas ni får en trevlig semester!

  SvaraRadera
 2. Detta lack har jag funderat på att köpa länge, men jag är rädd för att det ska kännas för mesigt, bara för att det ska vara lite holografiskt och då vill man ha ordentligt med holografiskt liksom.

  Åhhhhhh, Skottland. <3

  SvaraRadera
 3. Edinburgh är jättetrevligt! Klättra upp på Arthur's Seat, jobbigt men värt det för utsikten. Testa puben Holyrood 9A. Troligen är det dock mer sannolikt att ni hittar spännande whisky än spännande nagellack ;) men Superdrug kan ha en del udda märken.

  Är alltid lite kluven till beige lack, tror alltid jag ska känna mig sofistikerad men det brukar sluta med att jag slänger på ett med mer färg.

  SvaraRadera
 4. Den kledde du virkelig! :D

  God tur til Edinburgh, kjøp masssse neglelakk! :D

  SvaraRadera
 5. Bra deal med whiskeyn! :P Beige är verkligen inte min favoritfärg men det där lacket är jättefint! Ha en trevlig semester :)

  SvaraRadera
 6. Det är lite fjösig holo, det är det, men det är ju bra att måla med alla fall. Jag är inte så förtjust i den mot min hudton men på dig var den väldigt smickrande.

  SvaraRadera
 7. Påminner lite om Butter Londons All hail the Queen (McQueen) fastän den drar mer åt taupe. Men samma fesiga holoeffekt tyvärr. Men snygg och diskret ändå. Hoppas ni får det trevligt i Edinburgh

  SvaraRadera

Kommentera gärna!