torsdag 14 juli 2011

Nytt från OPI

Hemma igen! Det första jag gjorde var att gå och hämta ut ett paket som varit på väg hem till mig från USA i lite mer än tre veckor. Skönt att det kom fram till slut eftersom jag började oroa mig för att det kommit bort.

Paketet innehöll några godsaker från OPI.

Ett sött set med minilack från OPI:s sommarkollektion Nice Stems. Det här är första gången jag beställt OPI:s minilack. Jag velade fram och tillbaka kring om jag skulle beställa Nice Stems eller inte. I våras kände jag mig supersugen på kollektionen, men sen började jag känna mig lite mätt på rosa. Sen återkom suget, men i något mildare form. Så att beställa minisetet kändes som en bra kompromiss. Och hjälp vad söta de små flaskorna är! De innehåller bara 3,75 ml. Enda nackdelen enligt mig är att namnen inte står på flaskorna.

Sen fick även Spark De Triomphe från Glam Slam by Serena Williams France kollektion följa med i beställningen, samt en ny Avoplex Cuticle Oil To Go. En nagelolja i gelform i en praktisk tub som är perfekt att ha i handväskan.

En bild som visar hur små minilacken är i jämförelse med en fullstor flaska.

Jag beställde dessa från säljaren Milktreemotel på eBay. Hon postade paketet samma dag som jag betalade så det var inte säljarens fel att paketet tog så lång tid på sig att hitta hem till mig.

11 kommentarer:

 1. Avoplex To Go är helt otroligt smidig att ha i handväskan! Speciellt på väg till jobbet när man sitter på bussen/tunnelbanan/spårvagnen och inser hur torra ens nagelband är. Gillar också att använda den till nagelbanden på tårna eftersom man slipper smeta in den (om man inte orkar). Skoj med nya lack :)

  SvaraRadera
 2. Åh nu blir ja avis, vill oxå ha mini nice stems! Måste nog beställa dom ikväll :) Gillar verkligen Opis mini flaskor, men dom borde verkligen namnge även dom...

  SvaraRadera
 3. cute little bottle. :-)))

  SvaraRadera
 4. Jag tycker OPIs minilack är dom sötaste någonsin =)

  SvaraRadera
 5. Nailspotting: Ja, jag sitter ofta på jobbet och smetar in nagelbanden om jag ska läsa en längre text t.ex. Så smidigt!

  Nails By Desiré: Ja, det är lite trist att namnet inte står. För oss samlare är det ju viktigt. :-)

  Lila: Isn't it? I love how tiny it looks! :-)

  Sminkhörnan: Visst är de! Jag dog lite när jag såg dem. :-)

  SvaraRadera
 6. Älskar mini flaskorna!! Och dessa färger är ju underbara!!

  SvaraRadera
 7. Såg flera av OPI's miniflaskor i USA, men tyckte att de var på tok för dyra, med tanke på det lilla innehållet.

  SvaraRadera
 8. Nice stems ser superfina ut! Miniflaskor är så himla bra, många av OPIs lack ser fina ut, men kanske inte tillräckligt för att jag ska vilja ha hela flaskor. Sen är det en klar nackdel att namnet inte står på flaskan, för närvarande förvarar jag mina minilack i förpackningarna de kom i, men det tar satans mycket plats...

  SvaraRadera
 9. Skulle säga exakt samma sak som Emma... :D

  SvaraRadera
 10. Åsa: Ja, de är riktigt, riktigt fina!

  Carina: Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag köpte detta för, kan det ha varit 15 dollar? Kändes okej i alla fall.

  Emma p: Ja, det känns lite skrymmande att förvara dem i förpackningarna, men samtidigt är de ju många gånger rätt så fina.

  Sminkan: Jag kommer definitivt att köpa fler minikit, det är ju perfekt när man bara är lite småsugen på en kollektion.

  SvaraRadera
 11. Var i London i helgen och dog nästan när jag fick syn på detta minikit! Det inhandlades naturligtvis på fläcken =)

  Har inte hunnit prova dem än, har en mycket fin salongsmanikyr på nu som ska hålla ett tag till. Nagelbandsoljan är supersmidig, har den alltid i handväskan!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!