onsdag 27 juli 2011

OPI I Juggle... Men

Den här manikyren bar jag för ett par veckor sen. Det är OPI I Juggle... Men från deras kollektion Femme De Cirque som släpptes i våras. Det rör sig om ett effektlack som alltså används för att hotta upp ett annat lack. Jag lade två lager ovanpå det svarta krämlacket Jet från Scratch Nails. Tyvärr var solen inte framme när jag fotade, vilket är synd för det såg rätt så fantastiskt ut i solen.

Lacket består av massor av pyttesmå, irideserande skimmerpartiklar som skiftar i blått och rosa i en lite mjölkig bas. Jag gillar verkligen hur det ser ut, men jag tror inte att jag hade köpt det själv (jag fick detta i ett PR-utskick). Ska jag använda effektlack (vilket jag sällan gör) så vill jag normalt sett att effekten ska vara mer slående än detta.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det där var ju lite spännande."

English: OPI I Juggle... Men was released with this years softshades collection, Femme de Cirque. It's a layering polish made out of tiny, tiny irridescent shimmer flecks that flashes blue and pink. I layered it over a black creme, Jet from Scratch Nails. I think it looks pretty, but it's not a favorite. I usually prefer sparklier layering polishes.

8 kommentarer:

 1. Jag vill också se mer effekt. Har inte fallit för detta så jag kommer inte köpa det. Skönt att man inte har habegär efter varenda lack. :)

  SvaraRadera
 2. I actually really like this delicate sparkle it gives, reminds me of those CND effects polishes. I would buy it but I've read many girls complaining on shrinking with top coat over it.

  SvaraRadera
 3. Känns som sagt inte som ett lack jag skulle ha köpt själv, men det är riktigt fint att titta på ändå!

  SvaraRadera
 4. Det ser rätt fint ut, men det känns som att man kan få liknande resultat med CND effects-lacken?

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Denna har jag varit sugen på, mycket coolt över mörkt lack!

  Svar från min blogg: Du ska absout spana in I'm a Saint från H&M, köpte den på rea för 10 kr!!!! Köpte min i Fältöversten men finns nog på dom flesta hm :)

  SvaraRadera
 6. Pamsan: Väldigt skönt! :-D

  Hermetic: I'm wearing top coat over this and I experienced no shrinking. I used SV.

  SminkElin: Precis så känner jag med!

  Roxcat: Absolut! De har ju dessutom lack som ger bättre effekt än detta.

  Nails By Desiré: Ja, jag tror den gör sig bättre över mörka lack än ljusa faktiskt.

  SvaraRadera
 7. kan man jämföra detta med white cap? alltså jag fattar att färgen på själva skimmerpartiklarna skiljer sig mellan dem,, men jag är typ BEROENDE av white cap & lägger det över varenda manikyr nästan & det skulle ju vara kul att variera sig lite :P
  detta ser ut att ha lite samma egenskaper?
  om man älskar white cap, tror du man också gillar detta?

  <3

  SvaraRadera

Kommentera gärna!