onsdag 13 juli 2011

Depend #251

Depend #251 är ett lite grånat ljusblått lack med Depends typiska silverskimmer. Om man varit sugen på China Glaze Sea Spray eller OPI I Vant To Be A-Lone Star, men kanske tyckt att de varit för dyra eller bara inte kommit över dem så kan det här nog vara ett alternativ.

Formulan är ganska tjock och det är lätt hänt att man drar med sig lack från nagelbanden om man håller på för mycket med penseln. Så få penseldrag som möjligt är att föredra. Om man lyckas undvika så kallad "cuticle drag" så täcker det med två lager. Jag hade inte den turen utan fick lägga på ett tredje lager för att dölja de ojämnheter som uppstått.

Mitt betygt: 3/5

Sambons kommentar: "Soft."

English: Depend #251 is a light blue that leans a little grey. It's full of Depends typical silver shimmer. I know some people dislike the silver shimmer, but I really like it. The formula was a little thick and you have to watch out for cuticle drag. If you don't get any cuticle drag you'll only need two coats. I needed three to cover up some bald spots.

9 kommentarer:

 1. A very nice polish, love the colour.

  SvaraRadera
 2. Jag har en hel hög otestade lack i nyanser som denna (bl a just denna). Det ser fin ut på dig, så jag kanske ska ge mig på dem endera dagen :)

  SvaraRadera
 3. Can I just say, I love your blog? You always take such great swatch photos, so I'm so glad you always have a translation down at the bottom!

  SvaraRadera
 4. Det ser fint ut, men jag nöjer mig med mitt Sea Spray =)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det ser fint ut på dina bilder men blir inte så lockad ändå när jag vet hur jag brukar känna för det där silverskimret depend har när det väl hamnat på mina naglar. :D

  SvaraRadera
 6. Charlotte: Yes, it's very nice!

  Bodil: Jag med!

  Kerstin: Ja, det här är verkligen en av årets trendfärger!

  Beingpretty: I agree! :-)

  Jenna: Ja, visst är den fin!

  A traveler: Thank you so much for your kind words! Comments like yours really make my days! :-)

  Roxcat: Ja, har man något i den här färgen behöver man knappast flera.

  Sminkan: Nej, gillar man inte silverskimret så finns det ingen mening med att köpa detta. :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!