söndag 24 juli 2011

Misa Pour Me Something Tall & Strong

När Nailmail hade Misa som månadens märke i juni passade jag på att beställa några lack som stått på önskelistan länge, men som jag inte kommit mig för att beställa. Ett av dem var det här undersköna lacket - Pour Me Something Tall & Strong från kollektionen Look On The Bright Side som släpptes 2008. En kungsblå jelly!

Vad säger ni, ser det inte helt makalöst ut?

Formulan var tunn, men inte rinnig alls. Lätt att lacka med, men det kräver sina lager för att bli opakt. Jag övervägde att grunda med ett nudefärgat lack, men struntade i det. Utan en färgad bas behövde jag fyra lager för att det skulle täcka, vilket jag ändå tycker är acceptabelt med tanke på att det är en jelly.

Jag är alldeles förälskad i Pour Me Something Tall & Strong och tror faktiskt att det kvalar in som en ny blå favorit.

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Jadu, mycket blåare kan det inte bli. Det var fint."

English: I think I've found a new blue favorite! Misa Pour Me Something Tall & Strong is a royal blue jelly and it's just too gorgeous for words! It's sheer so I needed four coats to make it opaque, but it's most definitely worth it. The formula was thin, but not runny.

10 kommentarer:

 1. Snyggt! Passar väldigt bra till din hud tyckte jag :)

  SvaraRadera
 2. Det där har tyvärr gått mig förbi. Varför undrar jag såklart. Det ser superfint ut. Märkte att jag nästan bara beställt grönt och blått...igen nu när Misalacken dök upp. :)

  SvaraRadera
 3. Det ser verkligen underbart fint ut!

  SvaraRadera
 4. En sån härlig färg och den passar dig jättebra! Jag som älskar blåa lack... hur ska jag kunna stå emot och inte köpa detta....?

  SvaraRadera
 5. Gud vilken härlig blå färg!
  Jag såg förresten i kommentatorsfältet att du brukar beställa ifrån Transdesign.com, och undrade lite hur det funkar? Vad brukar frakten ligga på? Och blir det någon tull? =)

  SvaraRadera
 6. Helga: Tack! :-)

  Pamsan: Jag rekommenderar att du köper detta när du får möjlighet - du kommer inte att ångra dig!

  Kerstin: Det är helt underbart!

  Annie: Jag tycker inte du ska stå emot - köp det! :-)

  SminkElin: Billigaste fraktalternativet är deras small flat rate box för 20 dollar. I en sån får du plats med 9 lack. Risk för tull finns det ju alltid när man shoppar utanför EU. Jag har klarat mig för det mesta, men visst har det hänt att de fastnat. Då får man betala moms + adm.avgift.

  SvaraRadera
 7. Okej, tack för hjälpen :D

  SvaraRadera
 8. Gorgeous blue jelly! Pour Me Something Tall & Strong is also one of my favorites. :-)

  SvaraRadera
 9. SminkElin: Det var så lite!

  Lila: I can't believe I didn't get this before!

  Sarah B: Isn't it? I'm in love with it!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!