fredag 28 januari 2011

China Glaze Sea Spray

Ledsen för hemska bilder och slarvig applicering, jag mådde inte så bra när jag lackade med Sea Spray från China Glazes vårkollektion Anchors Away så jag slabbade liksom bara på det för att bli klar.

När jag har sett swatches på den här kollektionen hos de amerikanska nagelbloggarna och läst kommenterarerna hos dem så verkar Sea Spray vara ett av de lack som väckt mest sug. Och visst är det ett fint lack, en dämpad ljusblå som drar lite mot grått. Men det är inte såå speciellt, enligt min mening.

Jag har dock fått en del komplimanger för det under de tre dagar jag burit det, vilket ju alltid är trevligt!

Formulan var sådär tyckte jag, lite rinnig och halvdan att lacka med. Det blir det dock opakt med två lager. Hållbarheten är också bra, efter tre dagar ser vänsterhanden som ny ut och det har bara chippat lite på en nagel på högerhanden.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Det där lacket kräver ljus. Annars ser det inte så kul ut."

English: Sea Spray is a muted light blue creme that leans a little gray. Pretty, but not all that spectacular in my opinion. I have been receiving some compliments from "non-polishoholics" (can you say that?) for it though. The formula was a little runny, but it's opaque with two coats.

13 kommentarer:

 1. Ovanlig och fin färg, men jag är helt säker på att det får följa med i min beställning.

  SvaraRadera
 2. Den här kollektionen lockar inte mig - än. Vi får väl se så småningom men Sea spray känns inte som min kopp med te

  SvaraRadera
 3. Den er veldig fin! Lurer på om det er en dupe for Essie Sag Harbor?

  SvaraRadera
 4. Har inte beställt något lack från Anchors Away än men är väldigt sugen på många i kollektionen. Detta vill jag gärna ha men jag skriker inte av habegär. :) Det är fint och helt ok men jag ser mer fram emot det mörkrosa och White Cap.

  SvaraRadera
 5. Jag tyckte också det var fint när jag såg de första bilderna på det men nu när jag har det så blir det nog det sista jag provar. Hoppas du mår bättre!

  SvaraRadera
 6. Ja, jag tycker också att det är sådär, men konstigt nog så är det det enda lacket i kollektionen som redan är slutsålt på Transdesign.
  Själv siktar jag på samma lack som Pamsan, det rosa Ahoy (visst hette det så?) och White cap. Är lite sugen på det gula Lighthouse också.

  SvaraRadera
 7. Jag var jättesugen på det här, och några till så klart, men nu är hela kollektionen beställd. Bara hoppas den kommer snart... :D

  SvaraRadera
 8. looks great :) i just got this one in the mail yesterday :)

  SvaraRadera
 9. Kerstin: Nej, det finns ju många lack som hägrar nu när vårkollektionerna släpps!

  Kajalpennan: Jag var inte så imponerad av Anchors Away när promobilderna kom, men när jag såg swatches tyckte jag många var fina!

  Solveig: Ja, de är nog rätt lika åtminstone. Kan vara värt en jämförelse!

  Pamsan: Ahoy! ser helt fantastiskt ut i flaskan! White Cap ser också fin ut, men vet inte om jag kommer att gilla det på naglarna.

  Nailspotting: Sea Spray var inte någon favorit ens på förhand, men det kändes värt att köpa och jag ångrar mig absolut inte.

  Nailsbynoir: Lighthouse ser toppen ut i flaskan, men jag tror tyvärr inte att det kommer passa min hudton. Men man vet aldrig och egentligen spelar det ju ingen roll. :-)

  Sminkan: Jag har ju nio av dem än så länge och kommer nog köpa Starboard också så småningom. Men de andra två (Pelican Grey och... nu kommer jag inte ihåg vad det heter) får vara.

  Danielle: Thanks! :-)

  SvaraRadera
 10. Jag gillade färgen, men tråkigt om formulan inte var så bra.

  SvaraRadera
 11. Catharina: Formulan är absolut inte så dålig att lacket inte är värt en investering om man gillar färgen. :-)

  SvaraRadera
 12. Jag hade tänkt beställa det här men det var så klart out of stock hos Transdesign där jag beställde mina andra lack ifrån. Men jag kommer nog se till att skaffa det förr eller senare ändå.

  SvaraRadera
 13. Roxcat: Det är så irriterande när det blir så! Men du lär ju få tag i det förr eller senare.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!