onsdag 20 juli 2011

Depend #242

Depend #242 är ett apelsinorange lack med fint silverskimmer. Just den här nyansen passar inte mig särskilt bra, men jag måste säga att jag verkligen uppskattar finishen. Det blir högglansigt även utan överlack och har massvis med lyster.

Formulan var kanonbra. Precis lagom tjockt och lätt att lacka med. Jag behövde tre lager för att det skulle täcka helt, men jag tror att de som har kortare naglar nog klarar sig med två lager.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Usch, det där får det typ att vända sig i magen på mig."

English: Depend #242 is a very fruity orange with fine silver shimmer. I don't think the shade goes with my skin tone, but I really like the finish. It's very shiny even without a top coat and it has tons of lustre.
The formula was excellent. Smooth, creamy and very easy to apply. I needed three coats for it to cover, but if you have shorter nails you can probably get away with two.

5 kommentarer:

 1. Åh den måste jag nog gå ut och införskaffa :)

  SvaraRadera
 2. Det är ett kul lack tycker jag! Jag sitter med omålade naglar just nu och funderar på vad jag ska lacka med härnäst. Kanske blir det 242...

  SvaraRadera
 3. Själv köper jag alla lack som heter 242 bara för att de heter 242. Man är väl lite skadad...
  Det här tyckte jag dessutom var riktigt snyggt, har drabbats av någon orange vurm. Det slår ju inte Tnzy från Zoya, men det är fint ändå. Typ.

  SvaraRadera
 4. Lite spännande med det silvriga mot det orangea.

  SvaraRadera
 5. Helga: Hoppas du blir nöjd om du slår till!

  Kerstin: Det var faktiskt finare än vad jag hade förväntat mig. Det är finishen som gör det, tror jag. :-)

  Mrs Data: Haha, alla skäl att shoppa nagellack är bra skäl, eller hur? Jag måste köpa Tanzy, det såg urfint ut på dina bilder!

  Sminkan: Ja, faktiskt. Det här skimret är inte heller det vanliga som Depend brukar använda, utan av en finare sort.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!