lördag 30 juli 2011

Misa Hot People Like You

Eftersom semestern snart är slut och jag har lite ångest över det så tänkte jag dra på med ett ultrasomrigt lack i dag! Det fick bli det alldeles fantastiskt vackra Misa Hot People Like You, inköpt efter att jag såg det hos Nails by Bellan. Det är ett rosa neonlack med blått skimmer som släpptes med kollektionen Look On The Bright Side sommaren 2008.

Det här kan nog vara min favorit när det gäller rosa neonlack. Nyansen är alldeles fruktig och härlig. Jag borde ligga på en karibisk strand med detta på naglarna!

Formulan var lite tunn, nästan vattnig faktiskt, och jag upplevde den som lite rinnig. Jag har tre lager på bilderna och då har jag fortfarande VNL, men det stör mig faktiskt inte. Ett fjärde lager skulle förmodligen göra det helt täckande.

För den som gillar neoner så är det här ett absolut måste! Köp, köp, köp!

Mitt betyg: 5/5

Sambons kommentar: "Awesome Blossom, extra awesome!"

English: I had to get Misa Hot People Like You after seeing it on Nails by Bellan. And wow, it's just the most perfect pink neon shimmer! It's a hot, fruity sort of pink with blue shimmer. Gorgeous! The formula was a little thin, almost watery, and a little runny. It's also quite sheer, I'm wearing three coats and it's still not opaque. But in this case I really don't mind. This may be my new favorite pink neon.

9 kommentarer:

 1. Wow! That's one heck of a bright pink.

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt! Älskar neon och älskar rosa som har ett blått sken så det låter ju som en fullträff!

  SvaraRadera
 3. Va! så kul detta beställde jag av NAILMAIL IGÅR...

  SvaraRadera
 4. Jag älskar det här lacket jag med, men står inte ut med VNL så jag får så många lager att det knappt vill torka. Men nu har jag ju köpt underkläder så det ska väl lösa sig. :D

  SvaraRadera
 5. Gud vad fint! Riktigt somrigt och härligt =)

  SvaraRadera
 6. VijiiS: I know, it's gorgeous!

  Lina: En fullträff är vad det är!

  Liza: Vad kul, hoppas att du kommer att gilla den!

  Sminkan: Hahah, sambon kom till mig och frågade: "Vad menar Sminkan med att hon har köpt underkläder?" Han var riktigt konfunderad, men jag har rett ut begreppen nu. :-D

  SminkElin: Ja, det är precis så här jag vill att mina naglar ska se ut på sommaren. :-)

  SvaraRadera
 7. Det ser superfint ut! Jag har inte detta, men jag blev sugen på att lacka med Color Club Electro Candy nu..

  SvaraRadera

Kommentera gärna!