tisdag 26 juli 2011

NYX Lime Sparkle

NYX Lime Sparkle är ett oerhört vackert glitterlack som består av guldgrönt glitter i en ljusgrön jellybas. Det är skirt och kan därför med fördel läggas ovanpå ett annat grönt lack, men jag testade det på egen hand. Det här är fem lager och det är som synes inte helt opakt.

En stor fördel med detta är att glittret inte alls känns knottrigt så man behöver alltså inte mängder av överlack för att få en slät yta. Ett lager räcker gott och väl.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Det där var roligare än det förra gröna du bar."

Efter att jag fotat detta sabbade jag några naglar så det här åker nog av redan i kväll. Under själva lackningen spillde jag dessutom överlack i vår nya soffa - ajaj!

English: NYX Lime Sparkle is such a gorgeous glitter! Golden green glitter in a light green jelly base. I'm wearing five coats in the pictures and as you can see it's still not opaque. So it might be a better idea to layer it over another green, I will definitely do so the next time I wear it.

13 kommentarer:

 1. Jag har frankat på detta. Blandade med mörkgrönt shimmerlack, tror jag tog typ lika delar NYX Jungle och Nubar Greener, blir ett sjukt snyggt jellylack där glittret bara lyser!

  SvaraRadera
 2. That's a lovely polish, love the colour and love the glitter! Shame that you need so many coats.

  SvaraRadera
 3. Ha ha, sambons kommentarer är ibland klockrena! Skit med soffan! Du har väl testat flera olika Nyx, hur tycker du kvaliten är på dem? (sitter och filar på en beställning)

  SvaraRadera
 4. Härlig lyster! Trist om det kräver så många lager dock. Jag har bara provat ett NYX-lack tidigare och det hade helt oacceptabel torktid (var också skirt så det behövdes säkert 4 lager i alla fall, snabbtorkande överlack hjälpte föga), hur var det med detta?

  SvaraRadera
 5. Det där var allt en snygg grön! Synd att det var så skirt, orkar inte layera... :p

  SvaraRadera
 6. Påminner det om de gröna glitter som kom förra hösten, Orlys Not a Rocket Scientist och ChG Zombie Zest? Det ser lite lika ut på bilden.

  SvaraRadera
 7. Påminner det om de gröna glitter som kom förra hösten, Orlys Not a Rocket Scientist och ChG Zombie Zest? Det ser lite lika ut på bilden.

  SvaraRadera
 8. Monticka: Det låter snyggt! Jag har ännu inte mist min Franken-oskuld. :-D

  Charlotte: It's gorgeous, but yes, you'd be better off layering this over another green.

  Ann: Jag har faktiskt inte testat några andra NYX, har ett till hemma men det är så fult att jag vägrat ge mig på det. Se upp för Juliana! :-)

  Makeupoholic: Det tog sin lilla tid att torka, men det är nog vad man får vänta sig efter fem lager...

  Annie: Ja, den är härlig!

  Cactus: Nej, jag orkar sällan göra det heller. Jag vill att de ska täcka på egen hand.

  Sminkan: It's Not Rocket Science är lite guldigare och lite mer "algig" i färgen än Lime Sparkle. Sen skiljer sig finishen åt, Lime Sparkle är mer ett traditionellt glitterlack, medan jag klassar INRS som ett skimmerlack.

  Kerstin: Visst är det!

  M: Tack!

  SvaraRadera
 9. Gör det med detta! Sinnessjukt snyggt blir det <3

  SvaraRadera
 10. Mycket snyggt lack !!
  Var har du köpt det ??

  SvaraRadera

Kommentera gärna!