lördag 20 december 2014

Santa's Secret Sack

Jag har köpt färre lack än vanligt den senaste tiden, dels på grund av julen och dels på grund av att jag och sambon försöker spara så mycket som möjligt eftersom vi funderar på att köpa radhus. Men
 lite nytt har det ändå blivit (plus att jag lade en beställning hos Edgy Polish igår, hehe).

När Helena tipsade om Santa's Secret Sack på Etsy så studsade jag upp ur sängen en helgmorgon och lade en beställning. Det var en mängd indiemärken som gått ihop och gjort en säck som innehöll fem hemliga lack från fem olika märkens julkollektioner. Jag hämtade ut mitt paket i förrgår och jag är supernöjd med innehållet.


Jag fick lack från Superchic Polish, Jindie Nails, Sweet Heart Polish, Spellbound Nails och Crazy Sister Polish. Pink Sugar heter förresten inte alls så utan Sugar Plum Fairy, Pink Sugar är tydligen doften. Alla märken utom Jindie Nails är nya för mig.

Jag är supernöjd med lacken jag fick. Det enda jag kanske inte skulle klickat hem själv är just Sugar Plum Fairy, alla de övriga känns väldigt spännande.

Förutom det ni ser på bilden fick jag också en liten flaska snabbtorkande topplack och löst glitter från Nail Glitter Princess.

Ordered a Santa's Secret Sack from Etsy a few weeks ago and this is what I got! So happy! The brands are Superchic Lacquer, Jindie Nails, Sweet Heart Polish, Spellbound Nails and Crazy Sister Polish. All new to me, except for Jindie Nails.

9 kommentarer:

 1. Oj vad spännande! Sökte på Etsy men det gav inga träffar, erbjudandet kanske är slut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kollade igår och de säljs tyvärr inte längre.

   Radera
 2. En sådan rolig idé och vad fina lack du fått, det ska bli roligt att få se dem swatchade. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det en rolig idé! Finns såklart en risk att man bara får en massa lack man inte gillar men jag hade tur och blev kanonnöjd. :-)

   Radera
 3. Svar
  1. Yes, I'm super happy with what I got! :-)

   Radera
 4. Vilken sjukt braidé! Har undgått mig, jag tenderar att slarvläsa bloggar och då går man ju tyvärr miste om en del. Jättefina lack hur som helst och en väldigt rolig idé!

  SvaraRadera
 5. För att jag längtar ju inte ännu mer efter mitt paket när jag ser dina lack... Snälla brevbäraren ha med det idag!

  SvaraRadera
 6. Frostys melting ser jätte spännande ut

  SvaraRadera

Kommentera gärna!