måndag 15 december 2014

OPI I'll Tinsel You In

Det blev inte mycket bloggat förra veckan, men jag bestämde mig för att det fick vara så. Förhoppningsvis blir det lite fler inlägg i veckan. I dag har jag ett av effektlacken från OPI:s julkollektion åt er. I'll Tinsel You In består av svart och vitt glitter i en ofärgad bas. Här finns små runda glitter, något större hexor, strängglitter och stora fyrkanter.

Jag lade ett lager ovanpå ett rött krämlack.


Jag är ju inget fan av strängglitter, men i det här fallet kan jag stå ut med dem. Trots de många olika typerna av glitter så känns det ändå inte överdrivet kaosigt. Formulan är lite, lite tjock, men absolut inte så pass att det försvårar lackningen. Att sprida ut glittren jämnt över nageln går hyfsat lätt.

Mitt betyg: 3/5

OPI I'll Tinsel You In is one of the glitter toppers from the Gwen Stefani Holiday collection. It's black and white glitter in various shapes and sizes, all dispensed into a clear base. I'm normally not a fan of string glitter, but in this case I don't mind it. This is one coat on top of a red creme. 
The formula was nice, a little on the thick side, and it's fairly easy to distribute the glitter evenly onto the nails. 

9 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka till bloggen - jag har saknat dig! Men du ska inte känna dig stressad över bloggen också, mitt i all annan stress. Vi väntar så gärna :)
  Snyggt lack, väldigt oväntad effekt tycker jag! Jag gillar det!
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad gullig du är! Har lite mer energi över den här veckan. :-)

   Radera
 2. Det är en jättefin kombination! Lacket passar jättebra över rött <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker också det gjorde sig fint ovanpå rött. :-)

   Radera
 3. Wow looks really good on the red :-)

  SvaraRadera
 4. Ibland är bloggpaus nödvändigt, tror många har det behovet innan jul. Jag försöker hålla igång fram till jul, sen ska bloggen ta lite julledigt tänkte jag. Hela jag är i stort behov av ledighet, känner stor motvilja mot det mesta som inte involverar att ligga och läsa eller kolla på tv i soffan just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, samma här! Längtar helt otroligt mycket efter att vara ledig. :-)

   Radera

Kommentera gärna!