måndag 22 december 2014

Uslu Airlines Xmas Coronel & Carvajal

God morgon alla!  Är ni lediga i dag? Jag jobbar i dag och imorgon, men sen ska jag vara ledig över jul och nyår. Ser fram emot sovmorgnar och massa tid att ägna åt sånt jag tycker är roligt.

Nu till dagens lack. Jag beställde julboxen från Glossybox och i den fick man Uslu Airlines Xmas Coronel & Carvajal. Lacket har fått sitt namn från Ecuadors flygplats. Det här är första gången jag testar ett lack från Uslu Airlines och helt ärligt har jag väl inte varit supernyfiken på dem heller. Men kul att testa, och jag har både positiva och negativa saker att säga om lacket.

Xmas Coronel & Carvajal är en mörkröd jelly. Färgen är riktigt snygg och dramatisk, den går definitivt hem hos mig.

 
 Som sagt, färgen är snygg. Formulan är också trevlig. Bra tjocklek och inte rinnig. Men jag är inte jätteförtjust i borsten och korken. Korken är rund och ganska stor, lite knepig att hålla i tycker jag. Borsten är kort, ganska styv och något rundad. En lite längre borste hade varit att föredra. Jag upplevde det som svårt att få kontroll över lackningen med den här borsten. Men det här med borstar är ju högst individuellt så det finns säkert många som tycker den är bra.

Nåja, jag behövde i alla fall tre lager för att få det hyfsat jämnt och täckande.

Mitt betyg: 3/5

I got this one is the christmas box from Glossybox. It's the first polish I've tried from Uslu Airlines and I have both good and bad to say about it. First of all, I really like the dramatic dark red color. It's very me. I also like the formula which was nice. But I'm not very fond of the brush and the cap. The cap is round and quite big. The brush is short, pretty stiff and slightly rounded. The combination of the big cap and the short brush made it fairly hard to paint with. I prefer brushes that are a little longer and a smaller cap so that it's easier to hold. Overall it's still a decent polish. This is three coats.

6 kommentarer:

 1. Ser fint ut, men kanske inte precis nåt jag känner att jag måste skaffa. Fast det är klart, det finns ju så många vackra lack idag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är inte så speciellt att det är ett måste. Och det finns märken som har liknande färger och bättre borstar.

   Radera
 2. It's a nice colour - I like it :-)

  SvaraRadera
 3. Färgen är snygg, men eftersom borsten verkar så där så föredrar jag nog andra liknande lack.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!