söndag 28 december 2014

A-England Crown Of Thistles

Efter ett otroligt mörkt och tråkigt november har vi äntligen fått generöst med sol. Äntligen har jag kunnat swatcha lite holosar! Här har vi A-England Crown Of Thistles från Elizabeth & Mary-kollektionen. Ett mycket vackert lila lack med ganska vek scattered holo som inte riktigt orkar dra ihop några regnbågar. Det gör dock inte eftersom det är så fint som det är.Formulan är bra som vanligt när det gäller A-England. Lagom tjock och lättkontrollerad. Två lager gav mig full täckning.

Mitt betyg: 4/5

Jag har fått detta i recensionssyfte från Edgy Polish. Tyvärr är det slutsålt för tillfället.

A-England Crown Of Thistles was released with the Elizabeth & Mary collection. It's a lovely purple with scattered holo and I think this might be my favorite from the collection. Great formula that is very smooth and easy to apply. This is two coats.

13 kommentarer:

 1. Det är ett helt underbart lack, sååå glad för mitt, jag bar mitt i en vecka, det säger allt....;-)

  SvaraRadera
 2. Men åh, så vackert! Verkligen underbart med solen! Har inte swatchat faktiskt men lackar om varje dag och tänkte swatcha lite efter nyår om ljuset är med mig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte swatchat tokmycket, har unnat mig att mest vara ledig, men lite har det blivit. Och jag är ju ledig t.o.m 5:e så jag hinner nog en del till. :-)

   Radera
 3. Galet snyggt! Svårt att inte tycka att lila lack är snygga

  SvaraRadera

Kommentera gärna!