lördag 27 december 2014

TreasuresByTan Reindeer Poo

I dag har jag en supermysig dag framför mig. Jag och en kollega ska till Sturebadet här i Stockholm och unna oss lite spa och afternoon tea, efter det åker jag hem till syrran för att kolla på skräckfilm och frossa godis. Så pepp!

Naglarna är faktiskt omålade, men jag visar ett lack jag bar för ett par veckor sen. TreasuresByTan Reindeer Poo (ÄLSKAR NAMNET!) har jag fått av Linda på Lindas Nailorama
 och det är verkligen ett Anne-lack på alla sätt. Det har en vacker mellanbrun nyans med skimmer som är någon nyans ljusare. Det släpptes med julkollektionen Polishes of Christmas Past och det ska dofta choklad. Och det gör det faktiskt!
Jag har tyvärr inga anteckningar på hur formulan var eller hur många lager jag använt, men jag har inga minnen av att det var svårlackat i alla fall.

Mitt betyg: 4/5

Det här är det första lack jag testat från TreasuresByTan och jag skulle gärna testa fler.

TreasuresByTan Reindeer Poo was released with the holiday collection Polishes of Christmas Past. It's a beauiful medium brown with shimmer in a slightly lighter hue. And it smells like chocolate, how about that? I love this, I think its super pretty! Unfortunately I have no notes on how the formula was or how many coats I did, but I don't remember it being bad anyway.

13 kommentarer:

 1. It's a nice brown and you know I'm no so keen on browns. Smell like chocolate - interesting! I think you look great in it :-D

  SvaraRadera
 2. Men guuud vilket underbart namn! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur! Älskar galna lacknamn. :-)

   Radera
 3. Jag går tokloss på den sortens bruna-jättefint var det!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hade en trevlig spa dag!!
  Lacket är jättefint! Älskar namnet också :D

  SvaraRadera
 5. Åh va roligt att du gillade det. Jag kände det nästan på mig iofs ;-) kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du valde verkligen ett perfekt lack till mig! Och så kul med ett för mig nytt märke! Tack! :-)

   Radera
 6. Jättehärlig brun och väldigt roligt namn:)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!