tisdag 9 december 2014

Misa Eye Candy

Jag nämnde i mitt inlägg i fredags att jag var stressad. Nu blev det tre bloggfria dagar på grund av fullt upp. Nu har jag precis ställt in årets lussebak med mamma och syrran som skulle ägt rum i kväll eftersom jag känner att jag verkligen behöver en kväll utan några planer. Resten av veckans kvällar är uppbokade. Jag brukar vara i full gång med julklappsinköpen vid det här laget, men jag har knappt köpt några alls än så länge. Förlåt för gnäll, men jag känner mig så trött. Längtar verkligen efter att vara ledig i några dagar.

Nåja, nu tittar vi på ett lack som passar alldeles utmärkt i juletider. Misa Eye Candy var jag tvungen att ha efter att ha sett det hos Sofia på One Inch Nails. Ett ljuvligt julrött lack med mycket vackert skimmer. Det släpptes med höstkollektionen Blink Of An Eye förra året.Det täcker med två lager, men torkar lite halvmatt så topplack är ett måste om man vill ha glansiga naglar. Formulan är ganska tjock och något rinnig.


Mitt betyg: 4/5

Jag köpte min flaska från Transdesign.

Misa Eye Candy was released with last years fall collection Blink Of An Eye. It's a lovely red with beautiful shimmer - very appropriate for the upcoming holiday. The formula is slightly thick and a little runny. It dries semi-matte so you need a top coat if you like your nails shiny. This is two coats.

7 kommentarer:

 1. Snyggt och juligt!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Mycket vacker färg! Hoppas du får pusta ut lite snart :)

  SvaraRadera
 3. Wow, vilken vacker röd. Misa har blivit lite bortglömt hemma hos mig. Sällan man ser märket hos bloggar nu för tiden. Synd ju.

  SvaraRadera
 4. Jättefin färg :) Hoppas du fick en lugn och fin kväll :)

  SvaraRadera
 5. Stackars Anne, hoppas att du snart får bättre grepp om jultillvaron. Jag är så sjukt inte i julstämning, känns inte alls som det är jul om två veckor, skulle behöva låsas in i ett pepparkakshus tror jag... Lacket är fint i alla fall. Och juligt! :)

  SvaraRadera
 6. Njut av den här kvällen och hämta lite kraft till att komma in i julstämningen! Lacket är jättefint och får absolut sitta kvar på min önskelista.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!