söndag 20 april 2014

OPI I Love Applause

OPI I Love Applause är från Muppets Most Wanted-kollektionen och är ett ljust, ljust rosa krämlack. Färgen är riktigt söt, men tyvärr har det rätt tråkiga egenskaper. Mer om appliceringen efter bilderna.

Formulan har en bra tjocklek, men blir strimmig och ojämn. Inte ens efter fyra lager, som jag har på bilderna, blir det helt jämnt. Och till skiillnad från Metro Pollen-tin som jag visade igår, så är inte färgen tillräckligt unik i det här fallet för att jag ska stå ut med en så pass knepig applicering. Vill man ha ett sött ljusrosa lack finns det massvis där ute som är lättare att lacka med.

Mitt betyg: 2/5

OPI I Love Applause from the Muppets Most Wanted collection is a very sweet, light pink creme. I love the color, but hate the application on this one. I'm wearing four coats in the pictures and it's still uneven... 

5 kommentarer:

 1. Det ser ut (och låter) som I Theodora You från Opis Oz-kollektion. Samma lack?

  SvaraRadera
 2. Färgen är skitsnygg men jag håller helt med om formulan, synd, för hade den varit schysst hade det kunnat bli ett sånt lack jag plockade fram ofta...

  SvaraRadera
 3. Synd på formulan för jag kan tänka mig en snygg guldstämpling på denna ;) Man ser hur du verkligen kämpat med formulan.

  SvaraRadera
 4. Färgen är grym men efter att ha hört om formulan både av Emma och dig så är jag inte direkt ledsen att den hamnade i Emmas hög.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!