fredag 11 april 2014

KB Shimmer No Whine Left

KB Shimmer No Whine Left har jag fått av snälla Sminkan. Ett riktigt spännande lack enligt mig, jag hade ingenting som liknade det sedan tidigare. Basen är vinröd och så har det glitter i blått, turkost, lila och magenta. En superfin och lite ovanlig kombo. (Varför i hela helvete vägrar Blogspot att låta mig vänsterställa texten i det här stycket? Jag hatar centrerad text! Gah!)

Formulan var lagom tjock, smidig och det var lätt att sprida ut glittren jämnt över nageln. Första gången jag bar det nöjde jag mig med två lager, men då upptäckte jag att det inte var helt täckande när jag fick se det i bättre ljus. På bilderna har jag tre lager och då var det perfekt.

Mitt betyg: 4/5

KB Shimmer No Whine Left is a burgundy crelly with glitter in blue, purple, magenta and turquoise. I like it a lot, I think it's both beautiful and unique. The formula was really nice and smooth and it's easy to distribute the glitter evenly onto the nails. The first time I tried it I stopped at two coats, but that was a mistake. It wasn't completely opaque like that. Three coats, like I'm wearing in the pictures, is better.

19 kommentarer:

 1. Hm, kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det eller inte. Men jag tror att jag gör det.

  SvaraRadera
 2. Haha, har också problem med centrerad text ibland, ytterst irriterande. Lacker ser fantastiskt ut! Jag älskar KBShimmer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så enerverande! :-)

   Radera
 3. Wow! Gillar massvis! Väldigt unikt och fräsigt. Det där men centrerad text är för jäkligt. Har varit med om det nån gång i WP också. Man blir ju frustrerad.

  SvaraRadera
 4. Ser riktigt häftigt ut!

  SvaraRadera
 5. Oh! Jag måste använda min egen flaska snart! Det var ju snyggt!

  SvaraRadera
 6. Mja.... nej. Den röda färgen tar helt livet av alla blå flakes. Helhetsintrycket är tungt och tråkigt tycker jag! Det känns som något av ett experiment-lack som gick snett.

  Nu känner jag mig negativ här... men det här är ingenting jag faller för!

  Kram Maria


  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får vara hur negativ som helst, jag tycker det är jätteroligt att läsa era ärliga åsikter. :-)

   Radera
 7. Hm, lite delad till om jag gillade detta eller inte. Effekten blir riktigt cool, men det är något med basfärgen på detta som gör att jag inte riktigt faller pladask.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan det vara, man kan inte falla för allt. :-)

   Radera
 8. Väldigt snyggt och unik färgkombination

  SvaraRadera

Kommentera gärna!