torsdag 17 april 2014

OPI I Can Teal You Like Me

Vad härligt det är att vara ledig! Jag har hunnit med shopping och fika med en kompis, snart ska jag träna och sen blir det nog tv-spel och mys resten av dagen. I dag tänkte jag visa er ett lack från OPI:s Sheer Tints-kollektion, det blå I Can Teal You Like Me. Lacken från Sheer Tints är alla väldigt skira och tanken är att man ska kunna bära dem antingen på egen hand eller som effektlack ovanpå ett annat lack.

Vi börjar med att titta på hur det ser ut på egen hand. Det här är tre lager.Jag trodde inte alls att jag skulle gilla det på egen hand, men faktum är att det inte är så dumt. Det blir ju inte täckande med tre lager, men jag tycker faktiskt det ser helt okej ut. Jag skulle kunna bära det på såhär.

Men jag var ju såklart tvungen att testa det som effektlack också. Och enligt färgläran ska ju blått + gult bli grönt så jag var tvungen att testa hur det skulle se ut ovanpå ett gult lack. Och visst blev det grönt. :-)


Formulan är lite halvtjock och lite, lite seg. När jag lade det ovanpå det gula lacket (jag körde på två lager av I Can Teal You Like Me) så tyckte jag att jag att det kändes lite knepigt att lacka med, förmodiigen för att manikyren blev ganska tjock, medan jag tyckte det var lättlackat när jag använde det på egen hand.

Mitt betyg: 3/5

Jag tycker idén med Sheer Tints är rolig, det är alltid skoj när tillverkarna hittar på nya saker. Jag kan se många sätt att använda dem på, nästa gång ska jag testa att använda dem i en jellysandwich.

Vad tycker ni om Sheer Tints? 

OPI I Can Teal You Like Me is the blue one from the Sheer Tints collection. I've tried it both on it's own (3 coats) - and on top of a yellow creme. Yellow + blue = green. Fun! The formula is slightly thick and a little gooey. I like the idea of Sheer Tints and can see many fun ways of using them. Next time I'll try them in a jelly sandwich. 

9 kommentarer:

 1. Det verkar vara en jättekul ide, det är just jellymackor som jag också har tänkt på, möjligheterna är ju oändliga där. Det här lacket var ju jättesnyggt på egen hand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, faktiskt mycket bättre än jag hade förväntat mig. :-)

   Radera
 2. Ensamt ser det fint ut på dig men jag misstänker att det är ett sådan lack jag inte hade gillat för egen del. Har svårt för tunna lack, oavsett om det är jelly eller inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju inte alla som uppskattar skira lack. Inte jag heller alla gånger.

   Radera
 3. Det känns lite väl skirt. Liiite mer täckande hade jag gärna sett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det hade funkat sämre som effektlack om det varit mer täckande.

   Radera
 4. Det blev oväntat fint på egen hand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur! Kan absolut tänka mig att bära dem ensamma.

   Radera

Kommentera gärna!