onsdag 9 april 2014

Depend #2100 Sweet Candy

Depend #2100 Sweet Candy släpptes med Rough Sweet-kollektionen och är ett silverlila strukturlack. Det är dock inte riktigt så lila som bilden visar, men den lila tonen finns definitivt där.

 
Färgen är rätt fin tycker jag, men jag är inte helt övertygad om finishen. När jag visade Sweet Jelly var det någon som kommenterade att strukturen såg kladdig ut och jag måste faktiskt hålla med. Den ser inte så bra ut. Strukturen är liksom inte sådär skarp som jag vill ha den utan ser mer grötig ut. Förstår ni vad jag menar?

Formulan var annars bra, den är lagom tjock och lättkontrollerad. Tre lager krävdes för full täckning.

Mitt betyg: 3/5

Depend #2100 Sweet Candy is one of the texture polishes released with the Rough Sweet collection. It's silver with a lilac tone to it. Last time I showed one of the Rough Sweet collection a reader commented that the structure looked sort of messy and I have to agree. It does look sort of messy. Not as clean and crisp as I like them to. The formula was fine and covered in three coats.

12 kommentarer:

 1. Kan det vara så att det är för att skimret ligger mer PÅ strukturen och inte mellan kornen "som det brukar"? Som gör att det ser kladdigt ut alltså.

  SvaraRadera
 2. Nja jag är inte helt övertygad. Men det såg fint ut på dig! :)

  SvaraRadera
 3. Haha, vad fel man läser ibland! "Det är dock inte riktigt så illa som bilden visar" läste jag, och höll inte alls med. Det ser fint ut på bilden :) Tror tyvärr inte det är nåt för mig dock, blev superbesviken på sweet mint. Älskar färgen, men det funkar inte på mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag är faktiskt inte helt övertygad om den här kollektionen. Har inte fallit handlöst för något av lacken jag testat (nu har jag iofs bara hunnit testa några stycken).

   Radera
 4. De är söta, Depends pastellstukturer, men den här är inte min favorit.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker färgerna är lite i mjäkigaste laget, åtminstone många av dem.

   Radera
 5. Jag har inget emot strukturen men färgen är ingen favorit... Jag tyckte den var okej i en skittle men jag har inga planer på att bära den i en hel manikyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar faktiskt färgen, tycker om den lila tonen i det. :-)

   Radera

Kommentera gärna!