måndag 28 april 2014

Depend #403

Först ut att testas från Depends sommarkollektion fick bli det härligt blå #403. Passar ju bra eftersom det är blå måndag hos Tove på Nail Me i dag också. Jag brukar referera till vissa blå lack som poolblå, men det brukar vara skimmerlack. Men här är faktiskt ett krämlack som jag vill beskriva som poolblått. Det är lite mer färgmättat i verkligheten och jag tycker inte bilderna gör lacket rättvisa, det är verkligen en jättefin blå. Perfekt i sommar och jag kommer absolut att plocka fram det igen. 
Det är alltså lite mer intensivt i färgen än vad mina bilder visar och det har också någon droppe grönt i sig. Jag är inte nöjd med bilderna den här gången. Jag hoppas ni tar er en titt på #403 om ni har vägarna förbi ett ställe som säljer Depend, för det är verkligen en enormt härlig blå. Jag är förtjust!

Jag har två lager på bilderna och formulan är mycket bra. Perfekt tjocklek och lättkontrollerat.

Mitt betyg: 4/5

Depend #403 is a gorgeous blue creme. It's a tad bit more green than my pictures suggest and also a little more saturated. I really love this, it's a perfect blue for summer. I'll definitely wear it again.

10 kommentarer:

 1. Såg ut att vara en väldigt härlig blå! Får nog spana in denna :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt vacker blå färg! Ska spana in den lite närmare när jag hittar den! =)

  SvaraRadera
 3. Plastigt... härligt blått! Ursnyggt!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Väldigt sommrigt måste jag säga. :-)

  SvaraRadera
 5. Väldigt sommrigt måste jag säga. :-)

  SvaraRadera
 6. Men gud vilket härligt sommarlack - det där kan jag nästan lova kommer leta sig hem till mig på något automagiskt sätt..
  Kul att du är med idag! =)

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Jag tänker på Leighton Denny Get Your Côte, och jag älskar såna nyanser :D

  SvaraRadera

Kommentera gärna!