torsdag 9 augusti 2012

Models Own Indian Ocean

Models Own Indian Ocean släpptes med den andra Beetlejuice-kollektionen i våras. Man ser att det är väldigt skirt i flaskan, men envis som jag är ville jag ändå testa det på egen hand först. Det var ingen bra idé. Sen blev det liggande lite bortglömt ett tag, men för ett par veckor sedan plockade jag fram det igen. Den här gången grundade jag med OPI What's with the Cattitude och sen lade jag två lager av Indian Ocean ovanpå. Mycket bättre!
En rolig och vacker färgkombo, även om jag personligen skulle önska att den inte skulle vara fullt så skir. Jag är ju inget jättefan av layering utan föredrar att använda mina lack på egen hand för det mesta.

Formulan var helt okej. Lite rinnig, men inte så att det störde egentligen.

Mitt betyg: 4/5

Models Own köper man från deras engelska webbshop. Lacken kostar £5/styck.

At first I tried Model Own Indian Ocean on it's own, but no, it's way too sheer for me to like it that way. Instead I put it over OPI Whats with the Cattitude and that worked much better. This is two coats of Indican Ocean and I like it!

9 kommentarer:

 1. Wow! Synd bara att det är så skirt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är lite trist att det inte fungerar på egen hand.

   Radera
 2. Första gången det lacket ser riktigt lockande ut. Jag är inte heller så förtjust i layering, alla fall inte sådan man måste planera för varje gång man ska använda lacket. Det är synd att det ska vara så skirt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite mer opakt hade det gärna fått vara. Jag kan ju ofta hantera lite VNL, men här ser man verkligen hela nageln även efter fyra lager.

   Radera
 3. Den kombinationen var verkligen ursnygg! Som ett tips i all enkelhet brukar jag ibland stryka på nåt som jag kommer på ovanpå det som jag råkar ha på naglarna, flake eller glitter eller t.o.m. bara ett tunt lager av vad som helst. Det brukar sitta dåligt eftersom jag ju då har Seche Vite under det nya lagret, men det gör inget, då vill jag ändå snart byta till något helt nytt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gör också så ibland, men oftast föredrar jag att använda glitter på egen hand för att inte baslacket ska "störa" upplevelsen.

   Radera
 4. Älskar färg-kombon! :) Passade verkligen jättebra med ljusblått som underlack. Vill haaaaaa...

  SvaraRadera

Kommentera gärna!