måndag 27 augusti 2012

OPI Germany - sammanfattning

Nu när jag testat mig igenom hela OPI:s höstkollektion Germany är det så dags för en sammanfattning. I vanlig ordning rankar jag dem i favoritordning och sen några avslutande ord efter bilderna. 


Jag tycker verkligen att OPI tagit fram en alldeles lysande höstkollektion. German-icure by OPI och Every Month Is Oktoberfest är de bästa vamparna jag sett på flera år. Danke-Shiny Red är ett fantastiskt rött skimmerlack och ett måste för er som gillar rött. Deutsche You Want Me Baby är höst på flaska. My Very First Knockwurst är perfekt att varva ned med när man känner för något lugnt och sofistikerat på naglarna.

De enda lacken som inte tilltalar mig är Schnapps Out of It! och Don't Talk Bach To Me

Formulan är mycket bra på alla lacken och de flesta täcker med två lager.

Vad tycker ni om Germany? Kommer ni att shoppa något från kollektionen? Vilken är er favorit?

15 kommentarer:

 1. Jag gillar också den här kollektionen, att döma av bilderna då. Förra årets kollektioner, och CGs On Safari har fått mig att längta efter vampiga skimmerlack igen, det är ändå de som ÄR höstlack i min värld. Just nu är German-icure by OPI, Every Month Is Octoberfest, Deutsche You Want Me Baby, Danke-Shiny Red, Don't Talk Bach to Me och Suzi and the 7 düsseldorfs på väg hem till mig.

  SvaraRadera
 2. Skimmerlacken tycker jag är urfina och kul med Don´t talk bach to me som sticker ut!

  SvaraRadera
 3. Din topp tre är dem jag har köpt hittills! :) Får se om jag kan hålla mig borta från My Very First Knockwurst...

  SvaraRadera
 4. Det är många skönheter i den här kollektionen, jag planerar köp av åtminstone ett par. Tycker att du har rangordnat dem bra dessutom...

  SvaraRadera
 5. Grymt fin kollektion, väldigt svårt att bestämma vilka som ska köpas, Every Month Is Oktoberfest, Danke-Shiny Red, Deutsche You Want Me Baby är jag hundra på att jag ska ha i alla fall. Sen blir det antagligen Smolder från Orly istället för German-icure

  SvaraRadera
 6. japp japp... de tre översta blir det för min del :-)

  SvaraRadera
 7. Håller nästan med rangordningen, men hade placerat det lila och det blå högre av vad jag ser av bilderna. Däremot är jag tveksam om det blir köp, möjligen den du placerat som ett och två i så fall.

  SvaraRadera
 8. Jag är inte superimponerad faktiskt...
  Håller däremot med att de två översta på din lista är vackrast!
  Tack för fin sammanfattning!

  SvaraRadera
 9. Har hamnat i ett rött mode just nu så de tre på toppen står klart på inköpslistan!

  SvaraRadera
 10. En otroligt vacker kollektion, German-icure är redan på väg hem till mig :)

  SvaraRadera
 11. Jag är faktiskt nyfiken på Don't Talk Bach To Me eftersom det är så otroligt fult. Annars så ser Every Month is Oktoberfest finast ut. Jag har fått hem Berlin There Done That, Suzi & the 7 Düsseldorfs och Deutsche You Want Me Baby att testa men jag har inte gett mig i kast med dem än :-)

  SvaraRadera
 12. I have no clue what you're saying here but thank you so much for this compilation!!! these swatches look awesome =)

  SvaraRadera
 13. Oktoberfest är lätt finast i mina ögon, men Germanicure är inte långt efter. Jag har fem av lacken i dagsläget, men jag tror jag måste skaffa två eller tre till. Vi får se när ekonomin tillåter helt enkelt, och om jag har hunnit ledsna på dem tills dess.

  SvaraRadera
 14. Jag gillar ju färg... Och det är bara att erkänna, Suzi & the 7 Düsseldorfs blev jag otroligt kär i. Men även den lite mörkare Every Month is Oktoberfest är grymt tilltalande. Det känns som den nästan är svart med ett fantastiskt skimmer som bryter av. Underbart!!

  SvaraRadera
 15. underbara namn. och en hel del mycket snygga färger. men allt beror på bärerskan. som smått konservativ man, som tidigare mest gillat röda nyanser på kvinnors naglar, är jag snabb att erkänna att alla dina bilder gjort att jag uppskattar alla möjliga färger numer. danke!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!