onsdag 15 augusti 2012

Orly Fired Up

Igår hämtade jag ut ett pressutskick med höstkollektionen Fired Up från Orly. Kollektionen innehåller sex lack, varav hälften är skimmerlack och hälften krämlack.Jag känner mig mest taggad på skimmerdelen av kollektionen och då särskilt på Smolder och Flicker, nyanserna är dramatiska och ser ut att ha massor av djup.

Mitt första intryck, innan jag testat dem, är att det känns som en ljummen kollektion. Jag saknar någonting oväntat, ett lack som sticker ut.

Orly Fired Up ska finnas på Åhléns City från vecka 36.

Vad tror ni om Fired Up? Känner ni er sugna på någon av dessa? 

44 kommentarer:

 1. Åh, nya lack! Alltid lika kul. :) Hoppas att jag också får ta del av pressutskicket. Håller annars med om att det inte är något speciellt med kollektionen men jag är nyfiken på de tre skimmerlacken.

  SvaraRadera
 2. Nja, inget som lockar faktiskt!

  SvaraRadera
 3. Hur gör ni för att få pressutskick? *surar* ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är olika, antingen blir man själv kontaktad, eller så kan man mejla relevanta företag och presentera sig och be om att få bli uppsatt på deras presslista. Det betyder inte att man kommer att få några pressutskick dock.

   Radera
 4. Jag fick också dessa igår. Flicker är jag mest nyfiken på men även Glow och Smolder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig inte så taggad på Glow, men Smolder och Flicker ser underbara ut!

   Radera
 5. En del fina ser det ut som. Speciellt Smolder.

  SvaraRadera
 6. Mycket tjusiga! :) Flicker ser väldigt fin ut, hoppas på swatches snart!

  SvaraRadera
 7. Åh, skimmerlacken ser ju fantastiska ut! Mest sugen är jag nog på Flare, men bara för att jag är på ständig jakt efter det perfekta guldlacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guld är svårt tycker jag, det beror så himla mycket på om nyansen passar din hudton. Får se hur Flare passar mig. :-)

   Radera
 8. Skulle vara skimmerdelen då som lockar en del. Krämisarma såg inte så spännande ut tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tror också mest på skimmerlacken!

   Radera
 9. Är ju inte utan att jag undrar om Orly "gjort det igen". Döpt om ett befintligt lack och petat in det i en ny kollektion. Glow ser misstänkt mycket ut som Decades of dysfunktion...
  Annars tycker jag Flicker ser finast ut. Hösten på flaska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju inte Decades of dysfunction så jag kan inte jämföra dem heller.

   Radera
 10. Håller med, flicker och smolder ser mest spännande ut, även om jag inte ramlar av stolen av spänning heller :)Ska bli kul att se swatcher.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte jordens mest spännande kollektion, men den har sina godbitar. :-)

   Radera
 11. Smolder ser riktigt vackert ut! Glow imponerar inte mycket dock ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag känner mig inte heller jättetänd på Glow, men vi får se hur det känns när jag testat det.

   Radera
 12. Jag hämtade mitt paket igår. Just Smolder och Flicker ser otroligt fina ut. Däremot så tror jag (och detta är bara en teori) att de sparar de vilda lacken till de andra kollektionerna de släppt. Som glitterkollektionen Glam Fx. Vet förresten inte ens om den släpps här i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag vet inte heller Flash Glam FX kommer till Sverige.

   Radera
 13. Kanske Flicker, mycket kanske. Brukar du måla tånaglarna också Anne? Klart du gör! Jag gjorde nyss det och tänkte att det är ju riktigt svårt! De mindre naglarna är så små att man alltid överdoserar färg på dem. Men det håller i ur och skur i alla fall =0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart målar jag tånaglarna, men inte alls lika ofta som "fingernaglarna". Det är ju mycket svårare att få det snygg på tårna, men jag tröstar mig med att det är ju väldigt sällan som någon granskar tårna på nära håll också. :-D

   Radera
 14. Smolder och Flicker får gärna flytta hem till mig!

  SvaraRadera
 15. Väldigt oinspirerad kollektion, men några av lacken ser fina ut ändå. Själv ska jag absolut testa Smolder, Flicker och Ignite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, om du vill ha tre av sex så är det väl inte så illa pinkat av Orly ändå? :-)

   Radera
 16. Det kanske blir ett eller annat lack från kollektionen, men jag avvaktar nog lite swatches innan jag bestämmer mig. Skimmerlacken ser ju fina ut!

  SvaraRadera
 17. Jag tycker färgerna är jättefina! Okej, det känns som en väldigt typisk höstkollektion och visst, inte så edgy eller unik, men jag älskar de röda nyanserna, vamparna och nudelacket. Alla fall i flaskorna. Vi får se när man provar dem. Jag började med guldlacket nu ikväll och den har inte tagit mig med storm än i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, många av dem ser fina ut, men det skulle varit kul med något som kändes som ett "måste-lack".

   Radera
 18. Ojojoj, jag har väntat på bra swatchar av dem här. Flicker och smolder ser superintressanta ut. Kom igen, swatcha nuuuuuu! :D

  SvaraRadera
 19. De tre översta vill gärna flytta hem till mig :)

  SvaraRadera
 20. De ser jättefina ut, särskilt skimmerlacken. Fast frågan är om de är tillräckligt olika de jag har hemma för att motivera köp...

  SvaraRadera
 21. Håller med dig, var inte superspännande direkt, mer typisk höst. Men tycker de tre skimmerlacken ser ganska fina ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju inte en dålig kollektion, bara inte så att man svimmar av upphetsning. :-)

   Radera
 22. 4 av 6 (mörkisarna) kommer förr eller senare hamna i mina lådor har jag stark känsla av. Jag gillar Orlys grejer ofta och med sina stora flaskor till bra pris är det faktiskt inte SÅ svårt att tycka dom är rakt av prisvärda...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller absolut med dig om det, Orly hör till mina favoritmärken. Gillar den generösa flaskan, den gummerade korken och tycker ofta de släpper fina kollektioner. :-)

   Radera

Kommentera gärna!