tisdag 28 augusti 2012

Orly Flare

När det gäller guldnyanser är jag väldigt petig av mig. De måste vara kalla. Jag passar inte i varma guldtoner. Orly Flare är ett varmtonat guldlack. Så nej, jag tycker inte att det är fint på mig.

 
 
 Formulan var ganska tjock, men jag hade inga problem med lackandet. Tre lager krävdes för full täckning. Det torkade långsamt, även med Seche Vite, så jag lyckades få diverse märken i manikyren innan den hade härdat. Ja, ni ser ju hur det ser ut på bilderna.

Mitt betyg: 2/5

Orly Flare from the Fired Up collection is a warm gold shimmer. Warm golds rarely work for me, cool golds suits m7 skin tone better. The formula is pretty thick, but not too thick. I needed three coats for full coverage and I the dry time was long, even with Seche Vite. Before it hardened I had gotten all kinds of marks and dents, as you can tell from my photos.

16 kommentarer:

 1. Hm, jag tycker nog det ser ganska fint ut på dig. Jag är ingen guldlacks människa, men det här verkar ganska ok i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast nej. Det ser hemskt ut på mig! Usch.

   Radera
 2. Jag är inte heller mycket för guld och ganska kräsen men det är något med detta som gör att jag gillar det. Jag kommer säkert att skaffa det och sen nä jag bär det kommer jag att ångra mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns en risk att du ångrar dig, tror jag. Jag tycker att det ser hemskt ut på bilderna, men det verkar ju iofs inte alla hålla med om.

   Radera
 3. Håller med, guld är knepigt att få bra! Har ännu inget som jag trivs i...
  Tycker dock också att det här ser ut att funka okej på dig.
  Men, kan ju se lite annorlunda ut IRL, eller så är det bara du som är knasig och inte trivs! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har några jag gillar, bland andra Orly Luxe och OPI Glitzerland.

   Radera
 4. Det är rätt lustigt att jag inte vet en enda människa som tycker att de klär i varma guldtoner på naglarna, men oftast tycker jag att det ser väldigt bra ut ändå. Typ som i ditt fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det har du rätt i, de flesta verkar föredra kallar toner. Ändå tycker jag att de varma dominerar i utbudet? Konstigt.

   Radera
 5. Jag känner mig lite udda, men jag gillar verkligen varma guldtoner och är rätt sugen på det här lacket! Jag tycker det ser jättefint ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att du gillar det om du skaffar det!

   Radera
 6. Nu vet jag varför jag inte har ett enda guldlack. Det är fult. Rakt av. Men allt som är fult är ändå lite lite finare på dig än andra, för du har så fiiina naglar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan absolut gilla guld på naglarna, men det är väl inte så jätteofta jag blir sugen på det.

   Radera
 7. Jobbigt med torktiden, för jag är lite sugen. Jag gillar nämligen varma guldlack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror du kan hitta bättre. Lång torktid är så irriterande.

   Radera
 8. Stackars lack, ingen succé hos någon verkar det. jag tycker ändå det var ganska fint men formulan... nej, den gillade jag inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte att det såg hemskt ut på mig. Det var till och med en kompis som utbrast att det var hemskt när hon såg det, haha!

   Radera

Kommentera gärna!