torsdag 30 september 2010

Swatches på Claire's trefärgade

Jag har fortfarande ganska ont om tid för att blogga, men hoppas att det ska bli bättre om ett par veckor. I dag har jag i alla fall swatches på de två trefärgade lack från Claire's som jag köpte på Stansted förra veckan.

De har dessvärre varken namn eller nummer. Tråkigt!

Som ni ser blir det ingen trefärgad, marmorerad effekt av dessa lack. Rätt skönt faktiskt, jag var ju verkligen inte nöjd med hur Hot Topics flerfärgade lack såg ut på nageln. Det här blir i stället en ljus lila på nageln. Det är något mindre blått i verkligheten än vad det ser ut att vara på bilden. Formulan på detta var något tjock och seg, men det gick ändå lätt att lacka med. På bilden har jag två lager lack. En söt lila, varken mer eller mindre.


Den här blir en mörkare, rödtonad lila. Väldigt tjusig, tycker jag. Formulan på denna var något tunnare och skirare, riktigt lätt att lacka med. Jag har tre lager lack på bilden.

För att sammanfatta det hela kan man väl säga att Claire's trefärgade lack ser helfestliga ut i flaskan, men väl på nageln ser de ut som vanliga krämlack. Jag ångrar inte att jag köpte dem utan skulle faktiskt köpa fler om jag stötte på dem i andra färgkombinationer någon gång.

English: I've tried two of Claire's layered polishes. Sadly, they don't seem to have names or even numbers. The lilac one was a bit thick, but it still applied well and I only needed two coats. The darker purple was more on the thin side and I needed three coats. Overall, I'm happy with buying these.

10 kommentarer:

 1. Jag är inte säker på att jag har fattat poängen...

  SvaraRadera
 2. Vädligt fin lila färg på båda lacken. Däremot lockar inte de flerfärgade flaskorna mig. Hade jag däremot hittat ett lack som såg ut som ovanstående i flaskan hade jag lätt handlat. :) Saknar ett ljuslila i samlingen.

  SvaraRadera
 3. Men knsigt att man väljer att ha lacket trefärgade i flaskan men på nageln så är det absolut inget effekt. Lite falsk marknadsföring om man nu vill vara bitter och leta fel =) Tur att lacket är snygga i.a.f =)

  SvaraRadera
 4. Fint ändå! Det kan ju räcka att det är spejsigt i flaskan.

  SvaraRadera
 5. Jag förstår inte heller riktigt vitsen? Fast fint blev det!

  SvaraRadera
 6. Vilket tråkigt lack, dock är det nedersta färgen snyggast!

  SvaraRadera
 7. Sarah: Haha, nej, jag förstår att du tänker så. Jag tycker dock att det räcker att det ser lite skoj ut i flaskan. :-)

  Pamsan: Jag föredrar det mörkare lila lacket framför det ljusa, det känns mer jag. :-)

  Sminkhörnan: Jag känner mig inte så lurad eftersom jag visste att de inte blir flerfärgade på nageln, hade sett swatches på någon annan nagelblogg förut. För mig räcker det att de ser roliga ut i flaskan. :-)

  Kerstin: Ja, precis så känner jag! :-)

  Mia: Det är väl mest en kul grej, antar jag. Tror inte att det skulle blivit så fint om alla färgerna hade blandats på nageln. :-)

  EmLa82: Jag tycker de är fina båda två, men det mörkare är mer min stil. Det ljusa var något för "snällt" för mig. Åtminstone nu när det är höst. :-)

  SvaraRadera
 8. älskar den första ljusa lila! åh smink utan namn är sååå trist, rouge, läppglans, skuggor, stift, lack, det är så mycket roligare att köpa om de heter något fint eller kul!

  SvaraRadera
 9. Här blev jag besviken. Trodde att det skulle bli olika färger, fast det kanske är en omöjlighet... ;)

  SvaraRadera
 10. Nej, men kolla! Det här har jag aldrig ens sett förut! Synd att det inte funkade på nageln dock. ;D

  SvaraRadera

Kommentera gärna!