måndag 13 september 2010

Orly Out Of This World

Det har varit lite dåligt med inlägg här senaste dagarna, jag har haft fullt upp med annat och inte hunnit med bloggandet riktigt. I dag bär jag i alla fall Orly Out Of This World från Cosmic FX-kollektionen. Ett underbart vackert lila lack med finkornigt glitter i ljusare lila och guld.

Out Of This World är kanske inte lika spektakulär som de andra lacken i kollektionen, men det är ändå ett otroligt vackert lack. Jag älskar det!

Formulan var kanon. Det är dock lite skirt, jag behövde tre lager för full täckning.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Vad vackert! Det är ett fint djup i färgen."

Jag har nu testat mig igenom samtliga av Cosmic FX-lacken, förutom Hailey's Comet som jag inte beställde eftersom det ska vara rätt likt OPI Catch Me In Your Net (som jag har) och Zoya Charla (som jag inte har). Jag tror faktiskt att min favorit i kollektionen är Galaxy Girl, tätt följd av Space Cadet och It's Not Rocket Science. Lunar Eclipse är en riktigt vacker blå, men den är inte lika unik som mina favoriter.

English: Out Of This World may not be as spectacular as the other polishes in the Cosmic FX collection, but it is still a really lovely purple. It has lots of fine purple glitter and also some gold glitter thrown into the mix. I love it!

7 kommentarer:

 1. Det var ett snyggt lack! Och det är alltid lika roligt att se dina bilder. Du har alltid så snygga lackningar. Rena snygga kanter och inget kladd utanför, jättesnyggt målat! Skulle du kunna dela med dig om du har något tips?
  Sen vill jag ge en eloge till din sambo för hans kommentarer :)
  / Anette

  SvaraRadera
 2. Men det är ju fint ju. Jag tänkte dissa detta lacket men ångrar mig. Hm. Får väl beställa detta av Karin också. Oh no...jag kommer att bli ruinerad. :S

  SvaraRadera
 3. Åh så vackert! Glad att jag beställt det från nailmail :)

  SvaraRadera
 4. Som att titta ut i rymden lite grann =) riktigt snyggt tycker jag!

  SvaraRadera
 5. Jag testade OOTW i helgen och blev lite besviken. Hade (felaktigt) inbillat mig att det skulle vara lika fint som det ser ut att vara i flaskan. Men det är ju ändå ett fint lack bara inte så fantastiskt som jag trodde :)

  SvaraRadera
 6. Anette: Tack för dina snälla ord! Det händer faktiskt ganska ofta att jag lackar lite utanför, men jag är ingen pedant så det kan jag leva med. Annars är mitt bästa tips att sitta bra och att låta det ta sin tid. En del använder en smal pensel och remover för att fixa en jämn kant efteråt, dock inte jag. :-)

  Pamsan: Ja, det är en jättefin lila, men inte så unik som vissa av de andra lacken i kollektionen. :-)

  Johanna: Tack!

  Sminkhörnan: Tack!

  Nailspotting: Jag hade förstått av swatches jag hade sett att OOTW inte skulle vara duokrom på samma sätt som t.ex Galaxy Girl och Space Cadet, så jag var förberedd. Men jag tycker fortfarande att det är riktigt fint! :-)

  SvaraRadera
 7. Ja,hur får du det så rent runt nagelbandskanterna? Har du andra tips på nagelvård? Vad använder du för produkter?
  Dessutom vet jag inte hur jag ska kommentera då jag inte har ngn blogg. Så det får bli anonymt. Viveka

  SvaraRadera

Kommentera gärna!