tisdag 14 september 2010

OPI Burlesque Collection

I eftermiddags var jag på ett mycket trevligt lanseringsevent för OPIs julkollektion Burlesque. Som vanligt glömde jag kameran hemma så jag kan tyvärr inte visa några bilder från eventet, men det hölls på Wallmans Salonger där det bjöds på bubbel, snittar och praliner. Vi fick se en trailer för filmen Burlesque (med Cher och Christina Aguilera i huvudrollerna) som har premiär i Sverige i slutet av januari och det bjöds på lite kabaré.

En trevlig tillställning - men allra trevligast är förstås lacken! Vartenda lack är vackert! Och sex glitterlack - vilken lycka!

Tyvärr var det redan ganska mörkt och tråkigt utanför fönstret när jag kom hem, men jag knäppte ändå lite flaskbilder på skönheterna. Jag rekommenderar att ni klickar upp bilderna, då ser ni bättre hur vackra glitterlacken är!

Simmer & Shimmer. Mest blått glitter, men också glitter i rosa och guld. Påminner en del om Absolutely Alice från Alice In Wonderland-kollektionen som släpptes i vintras. men där var det bara blått och guld.

Sparkle-icious. Här ligger tyngdvikten på kopparguldigt glitter, men här finns också blått och rosa. Bilden gör inte lacket rättvisa, det är vansinnigt vackert och glittrigt!

Show It & Glow It! Lilarosa glitter, men också en hel del multifärgat glitter. Jag ser silver, grönt och blått, bland annat. En av mina favoriter!

Bring On The Bling. Här är guldglittret ljusare och kallare i tonen än det hos Sparkle-icious. Men jag ser också glitter i grönt, rosa och blått.

Glow Up Already! Jag älskar namnet! Ljust grönguldigt glitter och en massa multifärgat glitter.

Extra-Va-Vaganza. Kopparglitter och en massa multifärgat glitter. Den här känns väldigt unik och är en av mina favoriter.

Ali's Big Break. Rött med rött mikroglitter. Mycket finare i verkligheten än vad den här bilden visar, men kanske inte jätteunik.

Let Me Entertain You! Fuchsiafärgat med massor av skimmer i samma färg. Otroligt vackert! Också mycket, mycket vackrare i verkligheten än vad det ser ut att vara på bilden. Väldigt sparkly!

Rising Star. En varm kopparnyans med massor av skimmer i samma färg.

Take The Stage. En varm, lite ljusare röd nyans med skimmer i samma färg.

Tease-y Does It! Ännu ett namn jag älskar. Vinrött skimmer i en brunröd bas. Ser lite dimmigt ut.

The Show Must Go On. Ännu ett otroligt vackert lack! Det här ser nästan lite duokromt ut i flaskan, men just nu är ljuset så dåligt där jag sitter och tittar på flaskorna att jag kan ha fel. Det ser orange, rosa och rött ut på samma gång. Älskar't!

Jag tycker såklart att glitterlacken sticker ut allra mest, men flera av skimmerlacken är väldigt, väldigt snygga också.

Tyvärr kommer det att dröja lite med swatches. Jag åker nämligen iväg på några dagars semester imorgon och kommer inte hem förrän sent på måndag kväll. På tisdag börjar jag nytt jobb så jag kan tänka mig att den veckan kommer att vara rätt så hektisk.

Så vad tycker ni om kollektionen? Är ni sugna på några av lacken?

19 kommentarer:

 1. I'm going crazy over those glitter polishes! Neeeeed them!

  SvaraRadera
 2. Oj så fint! Trots att hela kollektionen ser fin ut är det inget särskilt lack som får mig att bli alldeles vild...

  SvaraRadera
 3. Neeej! Inte dröja med swatches! :O
  Haha, tusan också.. Det är massor av godingar där, längtar efter att se bilder.

  Lyckost som har dem allihop, och redan nu!
  Jag vill önska swatches på Sparkle-Icious och Tease-y Does It! Är också nyfiken på The Show Must Go On, är det duokromt tro..? :)

  Tack för fina flaskbilder!

  SvaraRadera
 4. jag sååg dig, men du hade försvunnit innan jag hann hälsa .(

  SvaraRadera
 5. Åh! Sparkle-icious ser helt fantastiskt ut men Tease-y Does it! är också tjusigt!

  SvaraRadera
 6. Åh, nu blev jag köpsugen igen! Sparkle-icious är nog det jag blev mest sugen på, men många av de andra är också jättefina!

  SvaraRadera
 7. Oj det var många snygga lack i den kollektionen. Nu måste jag fundera över vilka jag vill köpa

  SvaraRadera
 8. Ohhh *dregel* är lite avis måste jag säga, lacken ser ju helt underbara ut!!!Glitterlack.....glitterlack....hamnade nog i nagellackskoma nu. Underbara!

  SvaraRadera
 9. Många som såg fina ut, men mest kär blev jag nog i Tease-y Does It! med sin lite dimmiga nyans - det vill jag absolut ha. Och så några till såklart ;-)

  SvaraRadera
 10. Meh! Jag vill ha allihop! När finns de i butik, vet du det???? Innan jul så jag vet vad tomten kan få ge mig?

  SvaraRadera
 11. sparkleicious and teasey does it look amazing!

  SvaraRadera
 12. Lois: I know! I almost had a heart attack when I first saw them in real life! :-)

  Kerstin: Jag tycker faktiskt hela kollektionen är värd att äga. Eller... Ali's Big Break kanske man kan hoppa. Men alla andra är fantastiska! :-)

  Andrea: Haha, jag vet, jag kommer antagligen tillbringa hela semestern med att drömma om Burlesque. Alizarine Claws har dock fixat swatches redan - och ja, The Show Must Go On är duokrom! :-)

  Rmcandlelight: I agree! :-)

  Krex: Jag tyckte det var så mörkt i lokalen att jag knappt kunde urskilja några jag kände igen. Tror jag behöver glasögon. Och sen skulle vi plötsligt gå! Jag ska hålla utkik efter dig nästa gång. :-)

  Johanna: Ja, båda är fantastiska i flaskan!

  Nageldraken: Ja, den här kollektionen är fantastisk. :-)

  Lina: Ja, jag kände allt att pulsen gick upp litegrann när jag såg glitterlacken. Inte helt sunt... :-)

  Makeupoholic: Det låter bra! :-)

  Mrs Data: Hmm,det står inget i pressinformationen om släppdatum och jag kommer inte ihåg att de nämnde det heller, tyvärr.

  Kelliegonzo: They are well worth owning, both of them! It's an amazing collection! :-)

  SvaraRadera
 13. Är det glitter i ofärgad bas eller finns det färg? Det största problemet med t.ex Absolutely Alice och Mad as a hatter var enligt mig att det var ofärgad bas så man behövde väldigt mycket för att ge täckande resultat. Annars är jag en sucker för glitter och skimmer.
  Tease-y, Extra-Va-Vaganza och Let me entertain you ser annars intressanta ut.

  SvaraRadera
 14. Oh, jag vill ju ha alla glitterlack nu ju >.<

  SvaraRadera
 15. Oh, jag vill ha långa naglar... ;)

  SvaraRadera
 16. Det har varit väldigt tyst om den här kollektionen sedan "det där" hände. Jag trodde ett tag att OPI lagt ner hela kollektionen

  SvaraRadera
 17. Ohh, jag vill nog ha allihopa ;)
  Ha en trevlig semester!!

  SvaraRadera
 18. åh, vilken bra inspiration! jag vill ha alla som vanligt! :)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!