fredag 1 oktober 2010

OPI Let Me Entertain You!

Mitt fredagslack är fuchsiafärgade Let Me Entertain You! från OPI:s julkollektion Burlesque. Ett väldigt vackert skimmerlack med en vansinnigt bra formula.

Solen var tyvärr inte framme när jag tog bilderna så det syns inte hur skimret glittrar. Det här är ett lack med mycket bling!

Jag måste säga att jag är imponerad av hur bra formulan är. Både den här kollektionen och höstkollektionen Swiss har varit klockrena rent formulamässigt. Let Me Entertain You! glider på nageln som en dröm och kräver bara två lager för att täcka.

Färgen i sig är kanske inte så väldans unik, jag är rätt säker på att jag har liknande lack i samlingen, men det spelar ingen roll när det är så här fint.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Det dansar verkligen på gränsen till att vara för mycket, men jag tycker det är jäkligt läckert."

English: Today I'm wearing Let Me Entertain You!, a very sparkly fuchsia shimmer from the Burlesque collection. The color may not be that unique, but who cares when it's this pretty? It goes on like butter and only needs two coats.

11 kommentarer:

 1. Du är min favorit nagel-bloggare :)


  Kram

  SvaraRadera
 2. Mmm, den är fin. Ett riktigt ögongodis.

  SvaraRadera
 3. Njaaa, jag tycker nog det är snyggt men jag tror inte jag köper det. Om man får säga så om ett av OPI Burlesques lack =)

  SvaraRadera
 4. synd att du inte hade solen på din sida! är lacket rött eller mer åt fuschia-håller? för övrigt är du min favorit nagelbloggare, följer dig varje dag ända från australien. keep up the good work! :)

  SvaraRadera
 5. Vad vackert :) Gillar skimret.. Så himla fint!

  SvaraRadera
 6. Det ser jättesnyggt ut men har nog för tillfället trillat av min lista. Det kanske bara blir ett från den här kollektionen. Det måste vara något fel på mig... :D

  SvaraRadera
 7. röda naglar är verkligen fredag! :) superläckert!

  SvaraRadera
 8. Anonym: Nämen tack! :-)

  Sarah: Ja, det är allt värt att salivera lite över det här lacket. :-)

  Nailsbynoir: Visst är det fint!

  Kerstin: Tack!

  Sminkhörnan: Nej, man kan ju inte köpa alla lack som släpps. :-)

  Badbomben: Kul att du gillar det! :-)

  Jessica: Tack för dina snälla ord, blev jätteglad! Det ser ju ut att dra mot rött på bilderna, men i verkligheten är det fuchsiafärgat. :-)

  Honi: Ja, skimret är underbart!

  Sminkan: Det är väl tur att man inte faller för alla kollektioner. Tror våra plånböcker får lida tillräckligt som det är. :-)

  adk: Tack!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!