lördag 4 september 2010

Claudia In Teal

För ett par veckor sen fick jag ett spännande paket med produktprover från Claudia Cosmetics. Förutom prover från Color Clubs höstkollektion Untamed Luxury innehöll paketet också lack från budgetmärket Claudia och det lite dyrare märket Trind. I dag bestämde jag mig för att testa ett av Claudia-lacken och valet föll på In Teal, ett ljust tealfärgat lack med skimmer i samma färg.

Jag måste erkänna att jag generellt har lite fördomar kring budgetprodukter. Jag hör till skaran som gärna inbillar mig att dyrt är lika med bra. Mina fördomar kommer dock allt som oftast på skam, något som alltid gör mig lika glad.

Lacken från Claudia Cosmetics kostar 39 kr/11 ml och åtminstone In Teal är ett riktigt trevligt lack att jobba med. Formulan är lite åt det tjockare hållet, men på ett positivt sätt. Det är lätt att kontrollera på nageln och täcker med 2-3 lager. Jag använde tre lager, men har man mindre fri kant att dölja så klarar man sig med två lager.

Claudias lack hittar du deras hemsida. Beställer man för mer än 200 kr så slipper man frakt.

Mitt betyg: 4/5

Sambons kommentar: "Åh, aquablått! Det där gillar jag. Det är sommaren sista suck, typ."

English: In Teal is the first polish from Claudia Cosmetics that I've tried and so far I'm impressed. It's a budget brand, but quality wise they can easily be compared with more expensive brands. The color is a nice teal with same color shimmer. The formula was a bit on the thick side, but in a good way. It's easy to control on the nail and covers in 2-3 coats.

10 kommentarer:

 1. Om man bor på västkusten kan man hitta Claudia lack på Gekås i Ullared för 10kr! :)

  SvaraRadera
 2. Det var fint!

  Jag har också fördomar mot budgetprodukter. Dock tror jag inte att dyrt = bra. Däremot tror jag att bra = dyrt.

  SvaraRadera
 3. Viktoria: Oj, tio spänn! Vilket fyndpris! Då hade jag nog slagit till på alla Claudias lack. :-)

  Sarah: Ja, det är ju skillnad. Men visst borde man ha lärt sig vid det här laget att budget inte alltid är sämre? :-)

  Bronwyn: Ja, det är jättefint!

  SvaraRadera
 4. åh, det här såg ju riktigt fint ut!

  SvaraRadera
 5. Sv: Tack :) Är väldigt nöjd. Hittade en annan som var ännu finare och mer brudklänningslik.. den köpte jag inte dock :P

  SvaraRadera
 6. Krex: Ja, jag gillar färgen och det fina skimret.

  Kerstin: Tack!

  SvaraRadera
 7. Mycket snyggt! Jag skulle kunna bära det och jag misstänker att jag har något liknande i lådorna även om inget kommer upp i huvudet exakt just nu. Har aldrig testat Claudia. Skulle nog också behöva få hem ett att testa för att faktiskt göra det. Känns inte som något man köper. Ändå köper jag mycket budget och har inte alls fördomar så. Varumärket Claudia känns dock inte så lockande. Efter några fler swatcher kanske. ;D

  SvaraRadera
 8. Sminkan: Ja, det finns ju så många märken att testa och som man är nyfiken på att det ofta krävs något särskilt för att man ska testa ett märke man knappt vetat om att det existerat. :-)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!