måndag 4 juni 2012

The Body Shop Almond Hand & Nail Cream

Jag tror minsann att jag hittat en ny handkrämsfavorit! The Body Shop Almond Hand & Nail Cream innehåller bland annat mandelolja, paranötsolja och sheasmör.

Konsistens?
Ganska lätt och fluffig och går snabbt in i huden.

Återfuktande?
Hell yeah! Jag har ganska torra händer, men den här håller dem verkligen mjuka.

Doften?
Otroligt god! Den doftar helt fantastiskt gott av mandel, jag kan inte hjälpa att dra några djupa andetag när jag precis applicerat krämen för att dra i mig så mycket av doften som jag bara kan.

Priset?
125 kr/100 ml.

Köpa igen? Absolut.

9 kommentarer:

 1. Hmmm, sheasmör tycker mina händer är toppen, men mandel tycker min näsa luktar äckelpäckel... undrar om jag kan komma undan med den här, får nog sniffa på den i butiken nästan gång

  SvaraRadera
 2. Denna har jag också! Tummen upp för den :)

  SvaraRadera
 3. Visst doftar det underbart! Jag kan även rekommendera deras nagelbands olja som jag använder flitigt. Det har samma doft =)

  SvaraRadera
 4. Denna låter som något för mig! Satt precis och letade igenom mina lådor och upptäckte att båda mina handkrämer sjunger på sista versen. Köpte nyligen en bodybutter till min mamma från The Body Shop som luktade mandel, tyckte den luktade helt underbart!

  SvaraRadera
 5. Min favorit också! :D

  SvaraRadera
 6. Jag har den tidigare versionen, men är inte så säker på att jag vill fortsätta med denna... Tyckte att den lämnade en fet hinna på händerna efteråt och jag kände mig nästan oljig. Tråkigt när de ändrar formulan på en favoritprodukt!

  SvaraRadera
 7. Då måste jag prova den!

  SvaraRadera
 8. funkar svarta naglar till sommaren, finns det ngt snyggt man kan pimpa de svarta naglarna med. tips taget tacksamt emot.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!