onsdag 6 juni 2012

OPI Germany collection - flaskbilder

Igår var jag på lanseringen av OPI:s kommande höstkollektion, Germany collection. Ett trevligt event som vanligt där det bjöds på tyskt vin, tysk öl och tyskinspirerad plockmat. Efter eventet åkte jag raka vägen hem till min syster och svåger för lite grillning så något bloggande hanns aldrig med. Men här kommer i alla fall lite flaskbilder.

 Berlin There Done That, My Very First Knockwurst, Don't Pretzel My Buttons

German-icure by OPI, Every Month is Oktoberfest, Deutsche You Want Me Baby

Danke-shiny Red, Schnapps Out of It!, Don't Talk Bach to Me

Unfor-Greta-bly Blue, Nein! Nein! Nein! Ok Fine!, Suzi & the 7 Düsseldorfs

Germani-icure by OPI och Every Month is Oktoberfest ser mer eller mindre identiska ut på min bild och ja, de är lika, men Every Month Is Oktoberfest är lite mer roströd än German-icure by OPI och ser också ut att innehålla lite mer guldskimmer. 

På det stora hela tycker jag att det här ser ut som en kanonfin höstkollektion. Alla skimmerlacken ser fantastiskt fina ut och jag misstänker att mina favoriter kommer att bli German-icure by OPI, Every Month is Oktoberfest, Deutsche You Want Me Baby (fantastiskt snygg metallisk finish, se en liten bild hos Purity), Unfor-Greta-bly Blue (krångligt namn) och Suzi & the 7 Düsseldorfs.

Det enda som jag inte tycker ser fint ut i flaskan är Schnapps Out of It! som ser läskigt frostig ut. 

Jag kommer förmodligen vänta ett tag med att visa swatches på dessa, känner mig inte riktigt redo för höstfärger ännu. 

Kollektionen ska finnas i svenska butiker i augusti.

Vad tycker ni? Ser ni något som ni kommer vilja bära i höst?

Yesterday I went to the swedish launch of OPI's upcoming fall collection, the Germany collection. There's some great shimmer here, I tell you!

24 kommentarer:

 1. Ser fina ut och jag älskar namnen på lacken :)

  SvaraRadera
 2. Gillar alla utom Don't Talk Bach to Me och de i den översta bilden.

  SvaraRadera
 3. Fan... Jag fick en invite men kunde inte gå. jobbade sent och så är det betygssättningstider... Jag skulle nog ha samma favoriter som du. De vampiga ser rätt läckra ut och OPI har inte gjort någon riktigt läcker vamp med skimmer sedan OPI India med Black Cherry Chutney.

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte- jag är inte såld än. Måste nog se swatches först. Däremot så gillade jag namnet Nein! Nein! Nein! Ok Fine! - det fick mig att fnissa till :-)

  SvaraRadera
 5. Hej! Vet du vad dom fyrkantiga fimo stavarna, hur man ska göra med dom? Har hört att man ska platta ut dom på nått sätt, men hur och stämemr det? Är tacksom för svar :)

  SvaraRadera
 6. Onekligen en hel del intressant!

  SvaraRadera
 7. Bara jag eller va inte detta lite deprimerande att höra om höstkollektionen nu? sommaren har knappt börjat och man vill inte ens tänka på hösten då.
  men du gör ett superbra jobb annars..

  SvaraRadera
 8. Jag känner mig inte det minsta redo för höstkollektioner så här dags på året ^^ Men nått av de mörkare röda kanske jag trillar dit på, annars tycker jag som vanligt med OPI att namnen är kuligare än lacken. Men jag ser verkligen fram emot att se swatcher av dem, det är alltid kul!

  SvaraRadera
 9. Booooooooring. Herregud. Men jag brukar ju aldrig uppskatta höstkollektioner så, no surprise there. Bra för plånboken.

  SvaraRadera
 10. De röda/oranga ser tokfina ut! Hoppas att Germani-icure och Every Month is Oktoberfest inte ser så lika ut när de väl hamnar på nageln. Tycker praktiskt taget alla lacken ser intressanta ut :)

  SvaraRadera
 11. En del av dem är riktigt fina, men de känns inte särskilt originella. Jag tror jag redan har liknande lack som de jag gillar, så jag kommer nog stå över den här kollektionen.

  SvaraRadera
 12. Världens dummaste fråga: Men hur får man en sån inbjudan? Och vilka får den?

  SvaraRadera
 13. En riktigt intressant kollektion!

  SvaraRadera
 14. Trodde du hade fått tre flaskor av samma lack på den översta bilden... ;)

  SvaraRadera
 15. Ser några intressanta, men får vänta på swatches så man får en bättre överblick

  SvaraRadera
 16. Såg att de fanns här redan http://www.mbeautylounge.com/nailpolish/24-opi-nail-polish, men inte minnie-lacken. Mysko.. Är det nån som sett Minnie-lacken på nån amerikansk sida än?

  SvaraRadera
 17. Linda: Jag har köpt Minne lacken på Ebay

  SvaraRadera
 18. Jag gillar Berlin There Done That. Inte en särskilt ovanlig, men fin färg, tycker jag! Sen ser ju Don't Talk Bach to Me lite motbjudande ut enligt min smak..

  SvaraRadera
 19. Lacken ser fina ut men framför allt älskar jag namnen!

  SvaraRadera
 20. De tre första ser lite väl lika ut men så brukar det ju vara.. De skimriga var fina iaf :)

  SvaraRadera
 21. De tre första var ju snark men sen blev det mer spännande. Skulle kunna tänka mig att bära flera av dem men är inte säker på att de är tillräckligt spännande för att jag ska handla...

  SvaraRadera
 22. Jag älskar kollektionen, är riktigt peppad! Mina favoriter så här vid första anblicken är Don't Talk Bach To Me, Schnapps Out Of It, Danke-Shiny Red och German-icure by OPI. Men om Schnapps Out Of It är så frostigt vete fan om jag vill ha det :P

  Blev också bjuden på det där eventet, det är så synd att allt är i Stockholm för det är ett event som jag verkligen hade velat gå på.

  SvaraRadera

Kommentera gärna!