onsdag 27 juni 2012

Orly Skinny Dip

Igår hämtade jag ut ett pressutskick med resten av lacken i Orlys sommarkollektion Feel the Vibe (Melt Your Popsicle och Glowstick har jag testat tidigare). Först ut att testas fick bli Skinny Dip, ett lysande blått lack med subtilt blått skimmer. Skimret syns inte mycket på nageln, men ger lacket en fin lyster.


 Lacket torkar halvmatt så det innehåller säkert en del neonpigment. Jag upplever det dock inte som neonlysande, utan mer "normalt" lysande. Haha, hoppas ni förstår vad jag menar med det.

Formulan var väldigt tunn, men inte rinnig. De två första lagren blev lite strimmiga, men det tredje lagret jämnade ut det.

Skinny Dip är en härlig sommarfärg, men appliceringen är inte helt perfekt.

Mitt betyg: 3/5

Orly Skinny Dip is a bright blue with some subtle blue shimmer. The shimmer isn't all that visible, but it adds lustre to the finish. 
It dries semimatte so I guess it contains some neon pigments, but I don't think it's neon bright. Bright, but not neon bright.
The formula was very thin, but not runny. The first two coats went on a little streaky, but the third one evened everything out.

11 kommentarer:

 1. Åååh, så fint. Mycket finare på nageln än i flaskan, ser det ut som. Måste verkligen testa dessa snart.

  SvaraRadera
 2. Superfin! Fick hem min flaska i förrgår och ska också testa snart. Provade att måla på fyraåringens tummar igår (han fick gult, rosa, orange och grönt också...) och det var lite rinnigt...speciellt knepigt på en nagel som liksom inte är helt still ;-)

  SvaraRadera
 3. Åh, vilket sammanträffande, jag beställde det lacket för en timme sen på ebay, så går jag in här nu och ser det här :) Beställde glowstick oxå som du skrev om häromdagen :) Verkar jättefina båda två, men jag köpte skinny dip i tron att det var ett neonlack, jaja, det var ändå fint! :)

  Linnéa

  (förresten, har du instagram?)

  SvaraRadera
 4. Blir så sugen på denna kollektion, tror du nailsupplies har den? :)

  SvaraRadera
 5. Jag insåg när jag packade upp mina lack här på landet att Skinny Dip har samma typ av färg som Zoya Robyn, min favorit av de lysande himmelsblå som inte riktigt blir neon men nästan. Robyn har dock perfekt formula så det blir spännande att se vad SD kan sätta emot... :D

  SvaraRadera
 6. The Wonderful Pinkness: Me too!

  Pamsan: Jag gillade det i flaskan också, kan sällan motstå lysande blå finingar.

  Jennysjox: Haha, förstår att det är knepigt att lacka barnnaglar.

  Linnea: Det är lysande, men inte riktigt neon, enligt mig. Nej, har inte instagram. Ännu i alla fall.

  Blowfish: Yes, det har de!

  Sminkan: Ska bli kul att läsa om hur du upplever formulan. :-)

  SvaraRadera
 7. Så fin och klar färg, blir så glad av alla härliga sommarfärger!

  SvaraRadera
 8. Vilken läcker färg! =)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!