fredag 29 juni 2012

OPI My Pointe Exactly + Pirouette My Whistle

Här får ni två lack från New York City Ballet-kollektionen som ser alldeles strålande vackra ut tillsammans. Jag tror minsann att Pirouette My Whistle kan vara ett av de vackraste effektlack jag testat!

Först har vi fyra lager av det ljust grå jellylacket My Pointe Exactly. Sminkan var inte förtjust i det alls, jag är mer ambivalent. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att det bara ser smutsigt ut eller om det är lite coolt. Jag tror att jag lutar mer åt coolt, men det är definitivt inte ett lack som kommer falla alla i smaken.


Sen avslutade jag alltså med två lager av Pirouette My Whistle, ett effektlack som består av silverglitter i två storlekar, små runda glitter och större hexagoner, i en ofärgad bas. Jag tycker resultatet blev oerhört vackert. Eteriskt, nästan.

Pirouette My Whistle kommer förmodligen få liva upp många halvtrista manikyrer framöver.

Today I decided to put two of the New York City Ballet polishes to use. I started with four coats of the light grey jelly Mty Pointe Exactly. Then I topped it off with two coats of Pirouette My Whistle. It's two kinds of silver glitter, small round ones and larger hexagones, in a clear base. And wow, I love how they look together! I can see so many ways to use Pirouette My Whistle, it's just so pretty.

13 kommentarer:

 1. My Pointe Exactly ska bli kul att testa. Jag tror inte jag kommer att gilla den på egen hand men ska testa till en macka. :) Får nog göra ett nytt försök att beställa PMW.

  SvaraRadera
 2. Det blev riktigt fint! Lacken passar verkligen bra ihop :)

  SvaraRadera
 3. Jag säger bara NEJ!

  SvaraRadera
 4. PmW gjorde det hela mycket, mycket snyggare!
  Jag tror den grå nyansen på MPE skär sig mot min hud och gör att allt ser extra smutsgrått ut. Samma problem som jag hade med ChG Recycle som ju annars är fin.

  SvaraRadera
 5. Det grå ser hemskt ut, men jag älskar glitterlacket!

  SvaraRadera
 6. Jag har My Pointe Exactly och jag gillar det, men det tog ett tag att vänja sig. Blir väldigt fint som grund till konad. Och glittret du har är jättefint på!

  SvaraRadera
 7. Det första jag tänkte på när jag såg MPE var "lik" men med effektlacket blev det helt okej!

  SvaraRadera
 8. Ugha:( effektlacket gjorde det hela bättre men bara marginellt. Nej, ingenting för mig alls.

  SvaraRadera
 9. Kommer nog behöva testa det här ^^

  SvaraRadera
 10. Hej! Hittade din blogg för ett par veckor sedan och har nu fått upp ögonen för nagellack :) Jag har alltid använt svagt rosa eller bara ett baslack, men i förrgår köpte jag OPIs Midnight in Moscow! Dina bilder är jättefina och inspirerar verkligen till att testa nya roliga färger :)

  Jag har hittat en engelsk sida: www.beautybay.co.uk där de har fri frakt och minst 18 olika märken med nagellack, t.ex. OPI, china glaze, leighton denny, essie, nubar, nails inc, orly m.m. Problemet är bara att jag inte riktigt kan priserna på dessa märken i Sverige (om de ens finns i Sverige vill säga) så jag kan inte avgöra om priserna är ok eller inte?

  Jag har beställt smink från denna sida förut, t.ex. bare minerals som är jättedyr i Sverige men helt ok i England (halva priset). Sidan är fin, har många olika lack och man riskerar heller ingen tull, men skillnad i pris kanske inte är så stor som skillnaden i pris på smink? OPI kostar 150 här och 125 på beautybay, vilket kanske inte är ett jättemycket billigare.. Är det krångligt att beställa från USA? Från t.ex. transdesign? Tänkte jag skulle bygga upp lite mod och köpa lite roliga färger nu i sommar :)

  SvaraRadera
 11. Det blev helt klart väldigt väldigt tjusigt med PMW! MPE är dock häftigt på sitt sätt!

  SvaraRadera
 12. Pamsan: Vet du, MPE växte faktiskt på mig under dagen. Nu gillar jag det riktigt mycket!

  Lacklycka: Visst gör de!

  Aila: Nä, det här är nog inte för alla. :-)

  Sminkan: Det jobbigaste med de här lacken är ju att de visar ens missfärgade naglar. Hade man haft perfekta o-missfärgade naglar så hade de nog varit enklare att bära.

  Marie: Ja, glitterlacket är fantastiskt!

  Alexandra: Nu har jag bestämt mig för att jag också gillar MPE!

  Olivia: Ja, det är något med alla lacken från NYCB som får naglarna att se lite "likiga" ut. :-)

  Lela: Nej, det är inte det mest lättburna.

  Andrea: Hoppas du inte blir besviken!

  Therese: Jag beställer hela tiden från USA och tycker inte det är krångligare än att beställa någon annanstans ifrån. Risken finns att man åker på tull, men det var länge sen det hände mig nu. I sånt fall får man betala moms (25%) på det man köpt och en administrationsnavgift som ligger på strax över hundringen.

  My Nail Polish Online: Det tycker jag också, båda lacken är värda att äga.

  SvaraRadera
 13. Nej, nej, neeeej... *håller för ögonen och navigerar bort från bilderna*

  SvaraRadera

Kommentera gärna!