fredag 8 juni 2012

Depend #315

Depend #315 är ett fint persikorosa lack med samma gröna skimmer som i #313. Skimret är däremot inte alls lika synligt, utan syns mest på nära håll.När det väl syns ser man inte riktigt att det är grönt heller, utan det ser mer guldigt ut.


 Formulan är lite tjock och vill inte riktigt jämna ut sig av sig självt utan har en tendens att bilda små vallar. De två första lagren var lite strimmiga, men det tredje lagret jämnade ut det hela.

Trots lite problem med appliceringen och att skimret inte är så synligt som jag skulle velat så gillar jag det ändå. Den persikorosa nyansen passar bra till min hudton och jag trivdes i det.

Mitt betyg: 3/5

Depend #315 is a peachy pink with green shimmer. Once on the nails you can't really tell that the shimmer is green, it looks more golden and it's really subtle.
The formula is a little thick and it doesn't self level. The first two coats went on streaky, but the third coat evened it out. 

Despite the application issues and the almost invisible shimmer, I still like this. It's a pretty pink that compliments my skin tone.

6 kommentarer:

 1. Helt ok men jag kommer nog inte att köpa. Att det är skimmer i gör ju det hela roligare. Ser väldigt fint ut på dig.

  SvaraRadera
 2. Fin färg men ser lite tjockt ut.

  SvaraRadera
 3. Det ser ut som en perfekt persikoton. Väldigt vackert. Det ser mjukt och feminint ut.

  SvaraRadera
 4. Sött och mjukt- med en liten twist. Synd att det gröna skimret inte var mer framträdande. Men detta måste jag nog köpa :-)

  SvaraRadera
 5. Pamsan: Nej, det här är nog inte ett lack som väcker starkt köpsug hos särskilt många.

  Helga: Ja, lite kanske, men det kändes inte tjockt.

  Sminkan: Ja, jag gillade det!

  Veronica: Ja, hade skimret varit tydligare hade det fått ett högre betyg. :-)

  SvaraRadera
 6. Jag köpte lacket förra veckan. Gillade färgen i flaskan med det fina glittret. Håller med dig om att det var lite svårt att få det jämt, tyckte även det var för tjockt att måla med. Och det fina glittret syns lite för dåligt på nageln tycker jag...annars är färgen fin. Testat nr 313? Lila med grönt glitter, älskar det!

  SvaraRadera

Kommentera gärna!