onsdag 15 juni 2016

Native War Paints - Bird's Nest In the Mail Box

Min avbrutna nagel var inte så illa däran som jag trodde, jag kommer nog kunna fortsätta swatcha i början av nästa vecka. Som tur var har jag ett par inlägg på lut tills dess i alla fall.

Dagens lack sparade jag till i dag för att kunna vara med på Karins gröna onsdag. Och det är en riktig snygging, jag är så otroligt förtjust i detta! Jag lackade med det i fredags och när jag lackade om naglarna i tisdags var jag tvungen att använda det igen med detsamma. Lacket jag pratar om är Bird's Nest In the Mail Box från indiemärket Native War Paints. Det släpptes med kollektionen Colors! och har en otroligt vacker grön nyans som jag tycker är svår att beskriva. Den har något lite mintigt över sig utan att för den sakens skull vara mintgrön. Dessutom har den vackert guldskimmer. Japp, jag är kär så det förslår i detta! Lacken i kollektionen Colors! beskrivs som neonpasteller. Jag tycker dock inte att den är tillräckligt lysande för att vara en neon, men nog är det en otroligt glad, knallig och härlig färg!






Formulan var mycket trevlig och lättlackad. Det täcker med 2-3 lager, jag har tre på bilderna.

Mitt betyg: 5/5

Åh, jag har verkligeni nte råd att köpa några lack just nu, men som jag skulle vilja lägga vantarna på hela den här kollektionen! Nåja, jag har i alla fall ett lack till från den att visa er, men det får bli en annan grön onsdag (för ja, det är också en grön fining)j.

Native War Paints - Bird's Nest In the Mail Box is the first polish from NWP that I've tried. This one was released with the Colors! collection and it's just the most stunning shade of green! I find it hard to describe, it has a slightly "minty" feel to it, but it's not a mint green. It also has this beautiful gold shimmer that just adds some extra awesome-ness to it. The formula was great and covers in 2-3 easy coats, I did three.

17 kommentarer:

  1. Awww, I love it - it really is such a happy green!

    SvaraRadera
  2. Jisses amalia vilken snygging!

    SvaraRadera
  3. Mycket vackert-guld och mintigt känns så lyxigt tillsammans.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det har du helt rätt i att det gör! :-)

      Radera
  4. Oh, jag måste kolla in detta själv, det ser väldigt snyggt ut :)

    SvaraRadera
  5. Herrejävlar så underbart!! Vackraste jag sett!

    SvaraRadera
  6. Jag tänker nog på den som nästan neon, har en sån tagg på vår blogg:) hur som helst är det galet snyggt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, nästan neon kan jag gå med på. :-)

      Radera
  7. Oj så härligt :)
    Skimret är ju så otroligt läckert också :)
    Jag har hört mycket gott om Native War Paints :)
    xx

    SvaraRadera

Kommentera gärna!