fredag 10 juni 2016

Essie Twill Seeker

De närmaste dagarna är fullspäckade med roliga händelser och jag vet inte om jag kommer hinna varken lacka naglarna eller blogga, men jag hoppas jag ska få till det. I dag fyller min kära sambo år så jag ska bland annat baka en tårta till honom och städa hela lägenheten så det är fint när han kommer hem.

Dagens lack är en riktig snygging, men dessvärre är jag inte alls nöjd med mina bilder, särskilt inte den första. Men nåja, jag har som sagt inte tid att vara kräsen, de får helt enkelt duga. Lacket är i alla fall det fabulösa Twill Seeker från Essies nya Gel Couture-serie. Mörkt, dammigt plommonlila med grönt skimmer! Ja, ni hör ju! 

Skimret syns tydligt i solljus och artificiellt ljus, i skugga syns det betydligt mindre, även om det inte är helt osynligt. Men i skuggan ser det mest ut som ett lila krämlack, även om det är ett fantastiskt snyggt sådant. Jag har uppskattat det under alla omständigheter, även när skimret inte synts så väl. Det är något med den dammigt lila nyansen, den känns höstmysig och jag tycker verkligen den är ursnygg på naglarna. Och ja, när det gröna skimret lyser i solen, då är det förstås förtrollande vackert.
Formulan var åt det tunnare hållet och lättkontrollerad. Jag trodde faktiskt att jag skulle behöva tre lager av det, men det räckte med två. Jag avslutade med det tillhörande topplacket, Gel Couture Top Coat.

Mitt betyg: 5/5

Lacken och topplacket kostar 149 kr/st och Essie utlovar att de ska ge en manikyr som håller i upp till 12 dagar. Jag har burit det i två dagar bara och hoppas få tid att lacka om senare i dag (fast det känns tveksamt) så jag kommer inte testa det löftet. Skulle jag låta det sitta i 12 dagar hade den här bloggen fått gå i pension och det vill jag inte.

Essie Twill Seeker is the first of the Gel Couture polishes to be tried. It's a dusty, dark plum with green shimmer. The shimmer is very visible in sunlight and artifical lighting, but harder to see in the shade. I love it in all lighting conditions though. There's something about the purple shade that I just love, it's very fall appropriate. And when the shimmer glows in the sun - wow! So pretty! The formula was on the thin side and easy to control. I thought I'd have to do three coats, but two was enough. I finished with a coat of Gel Couture Top Coat.

12 kommentarer:

 1. It has a very interesting shift...!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's not really shift, it's just green shimmer. But it's exeptionally pretty! :-)

   Radera
 2. vart köper man nagellacket Nfu Oh?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var galet länge sen jag köpte några Nfu Oh så jag har faktiskt ingen koll. Men det finns inga svenska webbshoppar som säljer det iaf.

   Radera
 3. Ser fantastiskt ut, -så snygga bilder (dreglar) =D
  /Marianne

  SvaraRadera
 4. Åh, det ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅH!!!
  Herreguud ja måste köpta det här :O
  Det är ju så galet vackert!!!
  xx

  SvaraRadera

Kommentera gärna!