onsdag 15 juni 2016

OPI Washington DC + Infinite Shine

Igår var jag på pressträff för OPI och det presenterades flera olika nyheter. Vi börjar med det som jag personligen tycker är mest spännande - höstkollektionen Washington DC som är ett samarbete med skådespelerskan Kerry Washington (mest känd från rollen som Liv i tv-serien "Scandal"). Att det är just maktens högkvarter Washington DC som får stå som bakgrund för höstkollektionen är inte så konstigt med tanken på det kommande amerikanska valet.

Kollektionen innehåller 15 nyanser i höstigt fina färger. Och inte mindre än två gröna skönheter!


Mina personliga förhandsfavoriter är Suzi - The First Lady of Nails, Never a Dulles Moment och Yank My Doodle.

Den andra nyheten som presenterades var att OPI lanserar Infinite Shine i Sverige. Infinite Shine är OPI:s gelhybrid-serie, den har funnits ett tag i USA, men kommer nu alltså till Sverige. Systemet består av nagellack och bas- och topplack. Infinite Shine ska ge en högglansig manikyr som håller i 7-10 dagar.

Infinite Shine finns i mer än 120 färger, jag fick med mig sex stycken för testning.

Priset för Infinite Shine-lacken och bas- och topplacket är 179 kr/st. De kommer i butik och till salonger under sommaren. Kicks kommer att ta in dem under hösten.

Hm, kanske vore det på sin plats med ett ordenligt test av alla gelhybrider vi ser numera? Ska fundera på om jag kan få till något sådant inom en snar framtid. 

En tredje och sista nyhet är att OPI lanserar två nya topplack. Tydligen är just topplack den nagelprodukt som ökar mest i försäljning, allt fler inser fördelarna med topplack.De två nya topplacken är Brilliant och Plumpig. Brilliant ska ge en högglansig manikyr och Plumping en gel-liknande finish. Det ska bli spännande att testa dessa, jag hoppas de torkar snabbt för annars är de inget för mig. Finns det någon som har tid att vänta i evigheter på att topplacket ska härda? Alla överlack borde vara snabbtorkande!

Ser ni något ni gillar?

Yesterday I attended a press meeting for OPI where several news were presented. The upcoming fall collection Washington DC looks amazing (two greens - yay!), the Infinite Shine series is finally coming to Sweden and OPI is releasing two new top coats- Brilliant and Plumping.

15 kommentarer:

 1. En hel del snyggingar, dock är jag lite tveksam till de bruna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar Sch... It's Top Secret! Gillar ju bruna lack överlag och tycker sällan det kan bli fel med mörkbruna krämlack. :-)

   Radera
 2. I see several I like - I look forward to your swatches!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, I can't wait to swatch them! :-)

   Radera
 3. Stay Off the Lawn och CIA ser snygga ut. Det gör även Yank My Doodle, men jag undrar om den är väldigt lik Venice -collektionens It's a Piazza Cake (som är underbar). Kul att se bilderna, ska bli spännande att se swatches så småningom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De ser onekligen ut att vara lika. Får försöka jämföra dem!

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Uau! Que cores lindas! 😍
  Bjoo

  Tiemi
  RoseBox

  SvaraRadera
 6. CIA och We The Female ser helt klart lovande ut! Så mysigt med höstfärger igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Konstigt det där, sommaren har knappt börjat, men jag kan redan känna att jag längtar efter höstmys. :-)

   Radera
 7. Är det ett senapsgult lack jag skådar där i Never a Dulles Moment? Har letat efter den färgen länge utan att hitta helt rätt så den blir jag väldigt sugen på! Ser ut att vara en kräm-kollektion eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte senapsgult, däremot lite åt det smutsgula hållet. Dämpat gult. Och så snyggt! :-)

   Radera
 8. Alltså nää... just som jag har bestämt att jag ska banne mig int köpa fler OPI lack på en lång tid och så ska de släppa en såhär underbar kollektion :O

  Jag ÄLSKAR nästan alla i den här kollektionen.. på min lista finns:
  * Stay Of The Lawn
  * Suzi- The First Lady Of Nails
  * CIA - Color Is Awesome
  * Never A Dulles Moment
  * Freedom Of Peach
  * Yank My Doodle
  * Squeeker of the House
  * Inside The Isabellet Way

  Ja du ser... denna kollektion kommer att bli min plånboks död :D
  xx

  SvaraRadera

Kommentera gärna!