måndag 13 juni 2016

OPI Sailing & Nailing

Jomenvisst, jag har minsann lyckats bryta av en nagel igen. Att byta kläder på en trilskande Tuva är helt uppenbart inte riskfritt, jag lyckades på något sätt fastna med pekfingernageln i hennes babyjeans och slet upp ett jack i nageln. Eftersom jag inte har något lagningskit hemma och ingen tid att gå ut och shoppa så blev det till att fila ner alla naglar så långt det går.

Jag har två manikyrer att visa er innan det blir en liten paus i väntan på att nageln växer ut tillräckligt för att jag ska känna mig bekväm att visa mina naglar igen.

Dagens lack är i alla fall OPI Sailing & Nailing från Retro Summer-kollektionen. Ett krispigt himmelsblått krämlack. Inte unikt på något sätt, men riktigt snyggt. Formulan är tunn och blir lite ojämn. Bäst resultat får man om man försöker lacka med så få penseldrag som möjligt. Inget onödigt jamsande med penseln alltså. Jag har tre lager på bilderna.

Mitt betyg: 4/5


OPI Sailing & Nailing is the sky blue creme from the Retro Summer collection. Not a unique color, but very pretty. I love crispy blues like this one, I think they're so flattering. The formula was thin and applied a little streaky. The fewer brushstrokes you do, the better. I did three coats.

8 kommentarer:

 1. Aww, what a totally gorgeous blue <3

  SvaraRadera
 2. Härlig sommarfärg! Och trilskande småbarn är inte att leka med precis. Kommer ihåg många svettiga stunder när man själv redan stod i vinterkläder och ungarna inte ville ta på sig sina overaller!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kan tänka mig att det kommer att bli värre ju större hon blir. Hon är som en riktig mask när det ska bytas kläder eller blöja - helt omöjligt att få henne att ligga still. :-)

   Radera
 3. Ett härligt sommarlack men så tråkigt med din nagel. Inte lätt att ha långa naglar när man ska tampas med busiga småbarn, för att inte tala om busiga jeans:)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!