söndag 26 juni 2016

OPI - I'm Getting a Tan-gerine

Wohoo, min pekfingernagel har äntligen vuxit ut tillräckligt för att jag ska våga visa den igen. Den, och alla andra naglar, är just nu iklädda OPI I'm Getting a Tan-gerine från Retro Summer-kollektionen. En färg jag var något tveksam till om jag skulle gilla när jag såg den i flaskan. Det är en mjuk pastellorange. Huruvida det här ser bra ut eller ej är nog en hudtonsfråga. Jag tycker det ser helt okej ut på mig nu när jag fått lite färg. Mot min normalbleka hud hade det nog sett mindre skoj ut.

Jag är inte helt såld på det, det kan jag säga, det är snarare så att jag verkligen gillar det i vissa ljusförhållanden medan jag känner mig betydligt mer tveksam i andra.
De första två lagren blev strimmiga och ojämna, men ett tredje lager jämnade ut det hela. Inte den roligaste formulan alltså.

Mitt betyg: 3/5

Vad tycker ni om I'm Getting a Tan-gerine?


My broken index fingernail has finally grown out enough for me to start swatching again. Right now I'm wearing OPI I'm Getting a Tan-gerine from the Retro Summer collection. A soft pastel orange, that I wasn't sure of when I saw it in the bottle. I think it looks decent on me now that my hands have gotten a little tanned. I can't say I love it though, I thinks it's pretty in some lightings, but feel more hesitant about it in others.

18 kommentarer:

 1. Jo men den funkar. Väl? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men jag tycker väl att det gör det. För det mesta åtminstone. :-)

   Radera
 2. Det finns andra lack som man känner sig fin i oavsett ljusförhållanden och ev solbränna. Varför då satsa på det här, tänker jag.
  / Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror förstås på, finns säkert de som tycker detta är fint i alla ljus. :-)

   Radera
  2. Jo, jag förstår. Du utvärderar ju och analyserar formulan!

   Radera
 3. Jag blev helt galet kär i den! Men det kanske beror på att jag har en lätt gulton på huden och gillar när det är lite krämigare färg än den orange som gärna plockas fram till sommarbrännan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker såna här färger är svåra, man måste nästan testa dem för att veta om de passar en eller inte. Oftast struntar jag ju i om de passar mig eller inte, gillar jag färgen så så gillar jag den liksom. Men ibland blir krocken för stor. Jag tycker dock inte att det här är ett sånt fall. :-)

   Radera
 4. To me it looks more peach that orange - but no matter what, it suits you really well even if you are a bit hesitant about it LOL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, it's definitely peach, but peach to me is pretty much a soft orange. :-)

   Radera
 5. Lite blek men ändå söt. :) Mina naglar dog precis. Har inte direkt hunnit ge dem kärlek på några dagar och det får jag sota för nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh nej, vet precis hur det är! Det går lite i perioder hur mycket tid man får över för sina naglar. I perioder har jag haft tillräckligt med tid att ägna mina naglar - andra perioder typ ingen tid. :-)

   Radera
 6. Mjuk o fin färg tycker jag,- dras alltid till sådana här färger även om jag känner som du, att min hudton säger ifrån ! Tänkte att den här liknade Where Did Suzi´s Man-Go , men den här är ljusare väl ?
  /Marianne

  SvaraRadera
 7. Jag tycker absolut den funkar på dig.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker det ser riktigt läckert ut! Gillar pastellneon...

  SvaraRadera
 9. Alltså jag älskar ju OPI och brukar för det mesta falla som en fura för deras lack... när det kommer till detta så ÄLSKAR jag varje bild jag sett av det men då jag sett det på KICKS (enda stället i Vasa som säljer OPI nuförtiden) så tvekar jag alltid... nu gör ju ljuset på KICKS så att det mesta börjar se lite annorlunda ut men jag tvekar ändå :/
  Det ser hur som helst så otroligt läckert ut på dina naglar :)
  xx

  SvaraRadera
 10. Oh this shade is so cute...i will have to get it

  --Sony
  https://nailscontext.blogspot.com

  SvaraRadera

Kommentera gärna!