fredag 3 juni 2016

ILNP Overnight Bag

Jag var fast besluten att vara med på inofficell holofredag hos Sminkan och Emma i dag, men det tog sin lilla tid innan jag fick tid att måla om naglarna. Jag bidrar i alla fall med det oändligt vackra ILNP Overnight Bag från förra årets höstkollektion. Jag har fått min flaska av min fina födelsedagsgrupp på Facebook och det är jag hemskt glad för. Det är en fantastiskt vacker, vampig rödtonad brun med massor av holografiskt skimmer. Det bildar inga regnbågar, men glittrar i regnbågens alla färger. Supertjusigt!


Jag brukar tycka att ILNP:s lack har bra formula, men denna var faktiskt inte helt lättlackad. Formulan är tunn på gränsen till vattnig och väldigt rinnig. Jag behövde tre lager för att det skulle bli jämnt och fint.

Mitt betyg: 4/5

ILNP Overnight Bag was released with the 2015 Fall collection. It's a gorgeous, vampy, red-leaning brown with holographic sparkle. Such a beautiful color! Application wasn't as good as I've come to expect from ILNP, this one was thin, almost watery, and pretty runny. I needed three coats for an even result.

8 kommentarer:

Kommentera gärna!