onsdag 1 juni 2016

Bästa födelsedagspresenten!

Det blir ett sent inlägg i dag. Vaknade till en dag helt utan planer så hade tänkt blogga tidigare, men på något sätt har det varit full fart hela dagen ändå. Livet med liten bebis (som blev sex månader i söndags, så så himla liten är hon inte längre)!

Jag måste i alla fall visa en av födelsedagspresenterna jag fick i måndags. Jag har velat ha vårlacken från YSL ända sedan jag först såg dem i någon blogg. Har inte hittat dem på någon svensk webbshop och inte heller över disk någonstans. Men när sambon var i Skottland i helgen hittade han båda två på flygplatsen i Edinburgh. Yay! Nu är både Peace Green och Love Pink mina! För er som inte läst om dessa hajpade skapelser tidigare så är Peace Green alltså mintgrön med rosa skimmer och Love Pink är varmt rosa med guldskimmer. Så tjusiga!

Have to show you one of my birthday gifts! My boyfriend got me the two spring lacquers from YSL that I've been dying to get my hands on! So happy that they're finally mine! :-)

8 kommentarer:

 1. What a lovely present, I see shy you love it!

  SvaraRadera
 2. Ingen dålig present :) Funderar på att kika efter de här när vi ska flyga till England i sommar.

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen Anne!
  Oh, jag har också tittat efter dessa (framför allt Peace Green) men inte funnit dem! Det ska bli kul att se dina swatchar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde aldrig att jag skulle få tag i dem! :-)

   Radera
 4. De ser läckra ut, ser fram emot swatcher! Vilken bra present:)

  SvaraRadera

Kommentera gärna!