onsdag 16 februari 2011

Misa Pixie Princess

Okej. De här bilderna är inte alls rättvisande mot Pixie Princess. Jag lyckades nämligen inte ta en enda bild som visar det rosa skimret som bryter av mot den persikofärgade basen.

Nej, det ser kanske inte jättelockande ut på bilderna ovan. Men i verkligheten syntes det rosa skimret och jag tyckte faktiskt att Pixie Princess var riktigt fin. Skimret är inte tokframträdande i verkligheten heller, men det syns i alla fall.

Formulan var lite småkonstig tyckte jag. Det kändes lite som att jag försökte måla naglarna med badskum eller lättvispad grädde. Typ. Tre lager krävdes för att det skulle täcka helt och torktiden var ganska lång trots snabbtorkande överlack.

Mitt betyg: 3/5

Sambons kommentar: "Lite för blaskigt. Lite för mjölkigt."

English: These pictures are awful, but in reality this polish is not. The pink shimmer refuses to show on camera, but it is visible in real life. I really liked Pixie Princess from the Wishes collection. It's pink shimmer in a peachy base. The formula was a little strange. It felt like I was trying to polish my nails with bath foam or maybe whipped cream. The drying time was pretty long despite using a fast drying top coat.

11 kommentarer:

 1. Det syns ju på flaskan och där ser det jättefint ut. Men vet inte om det lockar värst mycket ändå...Jag tänker äggtoddy när jag ser bilderna. :)

  SvaraRadera
 2. Skimret alltså...syns i flaskan. :D

  SvaraRadera
 3. Hahaha.. måla naglarna med badskum :)...

  SvaraRadera
 4. Alltså, jag gillar den. Men samtidigt, är formulan kass så finns det många liknande att välja mellan.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det ser rätt snyggt ut på din översta bild. Jag väntar med spänning på att mitt ska anlända :)

  SvaraRadera
 6. Kerstin: Tack!

  Aila: Jag lovar att det var finare i verkligheten! :-)

  Pamsan: Nej, jag skulle inte säga att det här är något måste direkt.

  Nailsbybellan: Ja, men formulan var liksom skummig i konsistensen. Jättekonstigt! :-)

  Lillasyster: Ja, jag skulle inte säga att Pixie Princess är nödvändig att köpa alls.

  Nagelfreak: Jag tycker det ser rätt hemskt ut på båda bilderna, men i verkligheten var det fint.

  SvaraRadera
 7. Jag har precis misslyckats med Never Say Never. Samma konsistens som den du beskriver men väldigt täckande. Två tunna lager var helt opakt. Dessvärre torkade den inte och blev matt och konstig. Ska prova igen men inte idag. Nu fick det bli ett rosa istället. :D

  SvaraRadera
 8. Haha! På något sätt visste jag att din sambos kommentar skulle vara något med mjölkig :P det brukar bli så när det är pasteller, eller hur? Roligt att läsa iaf :) och själv tycker jag att färgen är jättefin :D tänker på sommar.

  SvaraRadera
 9. intressant färg. Vet inte vad jag skulle tycka om det på mig men på dig ser det iaf fint ut

  SvaraRadera

Kommentera gärna!